BIST 10.267
DOLAR 32,24
EURO 34,78
ALTIN 2.408,47
HABER /  GÜNCEL

Tartıştığına bin pişman oldu

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde karısıyla tartışan Rus turist 37 yaşındaki yaşamına korkunç bir şekilde son verdi

Abone ol

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde karısıyla tartışan Rus turist 37 yaşındaki Vadim Gaydar, 16 metre yükseklikteki üst geçitten atlayarak intihar etti.Hayatını kaybeden Rus turistin eşi sinir krizi geçirdi.

Rusya'dan 4 gün önce tatil için gelerek Alanya'nın Kargıcak Beldesi'ndeki bir otele yerleşen Vadim Gaydar ve eşi 42 yaşındaki Elena Tsarınnaya çifti, bu sabah saatlerinde iddiaya göre otelde tartıştı.

Kaldığı odadan çıkan Vadim Gaydar, otel müşterilerinin plaja ulaşabilmesi amacıyla D-400 Karayolu üzerine yaptırılan 16 metre yükseklikteki üst geçide geldi. Saat 07.15 sıralarında üst geçidin korkuluklarına çıkan Rus tatilci, kendisini boşluğa bıraktı.
Karayoluna düşen Gaydar, olay yerinde hayatını kaybetti.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine önce otelin güvenlik görevlileri daha sonra ise sağlık ekipleri ve jandarma gitti. Yapılan incelemelerin ardından Gaydar'ın cesedi Alanya Belediye Mezarlığı Morgu'na konuldu. Eşinin ölüm haberini kaldığı otelde alan Elena Tsarınnaya ise sinir krizi geçirdi. Tsarınnaya, otel görevlileri tarafından özel bir hastaneye götürüldü. Gaydar'ın kesin ölüm nedenin belirlenmesi için cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderilecek.