BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Tamer Akkal kimdir neden istifa etti eşi Züleyha Akkal ve çocukları

Tamer Akkal kimdir, kaç yaşında, aslen nereli soruları İyi Parti'den istifa edip AK Parti'ye geçmesinin ardından merak konusu oldu. Uzun yıllardır siyasetin içinde olan Tamer Akkal aslen Manisalı ve 45 yaşında. Züleyha Akkal bile evli olan Tamer Akkal'ın Şevval Akkal adında bir kızı vardır.

Abone ol

Tamer Akkal, İYİ Parti'den istifa edip AK Parti'ye geçmesinin ardından merak konusu oldu. Peki, İYİ Parti'den 27. Dönem Milletvekili olarak TBMM'ye giren ve sonrasında AK Parti'ye geçiş yapan Tamer Akkal kimdir? İşte, o merak edilen Tamer Akkal hakkında merak edilenler...

Züleyha Akkal bile evli olan Tamer Akkal'ın Şevval Akkal adında bir kızı vardır.

TAMER AKKAL KİMDİR: Manisa - 1974, Kahraman, Hatice Gülşen.İş Adamı ve Yatırımcı; İlk, orta ve lise öğrenimini Manisa?da tamamladı. Yükseköğrenim için İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümüne girdi ve hâlen eğitimine devam etmektedir.

Uzun yıllar boyunca aile şirketini yönetti. 2 dönem Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği ve Ankara Delegeliği, Manisa Otobüsçüler ve İşletmecileri Derneği Başkanlığı gibi STK?larda çeşitli görevlerde bulundu. 2007 yılından itibaren Manisa'da siyaset ile uğraşmaya başladı.

Akkal, evli ve 1 çocuk babasıdır.