BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Talihsizliğin böylesi...

Beyoğlu’nda yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı çifte otomobil çarptı. Yaşlı çift hastaneye kaldırılırken, içinde yaklaşık 7 bin lira bulu...

Abone ol

Beyoğlu’nda yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı çifte otomobil çarptı. Yaşlı çift hastaneye kaldırılırken, içinde yaklaşık 7 bin lira bulunan çantalarının olay yerinde çalındığı iddia edildi.
Kaza, sabah saatlerinde Talimhane Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Leon B. ve eşi Barbut B., Talimhane Caddesi üzerinde yolun karşısına geçmek isterken 34 TH 3099 plakalı otomobilin altında kaldı. Yaşlı kadını altına alan araç yaklaşık 5 metre sürükledi. Kazanın ardından çevrede toplanan vatandaşlar, çiftin yardımına koştu. İddiaya göre çevredeki vatandaşlar çifte yardım ederken, kaza yapan aracı kullanan kadın sürücü ve yanındaki şahıs yer değiştirdikten sonra olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Barbut B.’nin sağ kolunun kırıldığı, boyun bölgesinde de hasar oluştuğu belirtildi. Leon B.’nin ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi.
Bu arada hastanede tedavileri süren çift bu kez de hırsızlık şokuyla sarsıldı. Yaşlı çiftin içinde yaklaşık 7 bin lira bulunan çantalarının olay yerinde çalındığı iddia edildi.
Kazayı gören bir vatandaş, “Aracı bir kadın kullanıyordu. Yaşlı bir adama çarptı. Adam 2 metre havalandı, yere düştü. Kadını arabanın altına alıp 5 metre kadar sürükledi. Biz kadını aracın altından çıkardık. Sonrasında aracı erkek şahıs kullandı. Kenara çekeceklerini düşündük ama kaçmışlar” dedi.
Çifte çarptıktan sonra kaçan otomobilin fotoğraflarını çeken bir görgü tanığı ise, “Camdan baktığımda bir kadın yerde yatıyordu. Çarpan araba da orada duruyordu. Daha sonra araba kaçtı gitti” diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)