BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Dört ayaklı civciv hayrete düşürdü

Mardin’in Savur ilçesine bağlı Kayatepe köyünde bir hafta önce yumurtadan çıkan 4 ayaklı civciv, görenleri hayrete düşürüyor. <br/>Kayatepe ...

Abone ol

Mardin’in Savur ilçesine bağlı Kayatepe köyünde bir hafta önce yumurtadan çıkan 4 ayaklı civciv, görenleri hayrete düşürüyor.
Kayatepe köyünde oturan Abdulcabbar Bozkurt’un bir ay önce kuluçkaya yatması için bıraktığı tavuğun yumurtalarından birinde 4 ayaklı civciv çıktı. Komşularının ve çevredekilerin ilgi odağı haline gelen dört ayaklı civcivin yaklaşık bir hafta önce yumurtadan çıktığını belirten Bozkurt, bu durum karşısında şaşırdığını söyledi. Dört ayaklı bir civcivi görünce şaşırdığını ifade eden Bozkurt, "İlk defa böyle bir durumla karşılaştık 2 tane normal ayağı var diğer ayağı ise arka tarafta tavşan gibi zıplayarak gidiyor. 3 veya beşinci gün baktığımızda baktık arkasında 2 ayak daha var. biraz şok oldum, Rabbimizin yaratığı olan şeylerdir. Allah her şeye kadirdir. Ondan sonra beslemeye başladık" dedi. Civciv, öndeki iki ayağını kullanabilirken, arkadaki iki ayağını ise kullanamıyor.
(İHA)