BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.412,60
HABER /  GÜNCEL

Taksime çıkış planı!

CHP'li, DTP'li vekiller DİSK binasında buluştu. Bir toplantı yapıldı ve Taksim'e çıkışın bir yolu bulundu. İşte o plan!

Abone ol

İNTERNETHABER

1 Mayıs gerginliği devam ediyor. DİSK binasına yapılan polis müdalalesinden sonra CHP'li vekiller de oraya gitti. CHP'li vekillerin yanı sıra, DTP'li vekiller ve DSP Genel Başkanı Zeki Sezer de şu anda DİSK binasında bulunuyor. Kısa bir toplantı yapan vekiller protokol oluşturarak Taksim'e çıkmaya çalışacak...

DİSK binasında gazlı ve tazyikli sulu müdahalenin ardından aynı sokakta CHP Şişli İlçe binasında bulunan vekiller DİSK binasına gitti.

TAKSİM'E ÇIKMANIN YOLU!

DİSK Genel Merkezi'nde toplanan CHP Milletvekilleri Algan Hacaloğlu, Nur Vergin, Mehmet Sevigen, DTP'li vekiller, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Avrupa Parlamentosu Milletvekili Yorgos Tusas, Türk Tabipleri Birliği Genel Başkanı Gencay Gürsoy, Türk Diş Hekimleri Birliği Genel Başkanı Celal Korkut Yıldırım, İstanbul Eczacı Odası Başkanı Semih Güngör, şarkıcı Suavi, sendika liderleri bundan sonra izlenecek stratejiyi belirlemeye çalışmak üzere bir toplantı yaptı.

İçeriden gelen bilgilere göre bir protokol oluşturulmasına karar verildi. Protokolde yer alan kişilerin DİSK Genel Merkezi önünden, Taksim Meydanı'na doğru yürüyüşe geçmeleri bekleniyor.