BIST 10.267
DOLAR 32,23
EURO 34,77
ALTIN 2.411,74
HABER /  GÜNCEL

Cerrah canlı canlı izledi!

Her yerde olaylar çıktı. Celalettin Cerrah Taksim'deydi. Bir dakika yerinden kalkmadı ama bütün olayları canlı canlı izledi.

Abone ol

İstanbul'daki 1 Mayıs kutlamaları nedeniyle il emniyet müdürlüğü binasında kriz masası oluşturuldu. Hastanelere de hazırlıklı olmaları yönünde uyarıda bulunuldu.

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah İstanbul'u canlı canlı izliyor. Kentin çeşitli yerlerinden kameralar aracılığıyla aktarılan görüntüler Cerrah'ın da içinde bulunduğu araçta toplanıyor. Taksim'de park eden araçta bulunan Cerrah gözünü bir dakika bile ekrandan ayırmıyor.
Güvenlik önlemleri kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde yer alan ''A'' Blok'ta bulunan Asayiş Harekat Merkezi içinde oluşturulan kriz masasında görev yapacak İstanbul Vali Yardımcısı Ergun Güngör ile emniyet, jandarma ve diğer ilgili kuruluşların yetkilileri sabah erken saatlerde emniyete geldi.

KENT CANLI CANLI İZLENİYOR

Kriz masasında, kentin çeşitli yerlerinden kameralar aracılığıyla aktarılan görüntüler canlı olarak izlenerek, gelişmeler takip ediliyor.

İstanbul Valisi Muammer Güler'in de gelişmeleri izlemek üzere Asayiş Harekat Merkezi'ne gelmesi bekleniyor.

HASTANELER UYARILDI

Şişli ve Beyoğlu'ndaki hastanelerin 1 Mayıs dolayısıyla olağanüstü durumlara karşı hazırlıklı olması istendi.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden aldığı bilgiye göre, oluşabilecek olağanüstü durumlara karşı Şişli ve Beyoğlu'ndaki hastanelerin özellikle acil servisleri hekim ve ekipman yönünden desteklendi. Şişli ve Beyoğlu ilçesindeki hastanelere gönderilen yazıda, oluşabilecek olağanüstü durumlara karşı hazırlıklı olunması talimatı verildi. Özel hastanelere de bilgi verilerek, 1 Mayıs'la ilgili gelecek acil vakaların sevk edilmemeleri ve gereken müdahalenin yapılması istendi.


Öte yandan İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, 112 Acil Ambulans Hizmetleri de 36 ambulansı bölgede çıkabilecek olaylar için hazır bekletiyor. Bu kapsamda Taksim Meydanı'nda 4 ambulans hazır tutuluyor.