BIST 9.627
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.496,03
HABER /  GÜNCEL

Taksim Meydanı'nda piyano sesleri

Alman Piyanist Davide Martello piyanosuyla Taksim Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı yanında göstericilere ve vatandaşları konser verdi.

Abone ol

İNTERNETHABER- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Taksim Gezi Parkı eylemlerine destek veren sanatçı ve Taksim Dayanışması'ndan iki kişiyi görüşmeye çağırdı.

Ankara'dan gelen bu haber Taksim Meydanı'nda da yankı buldu. Binlerce kişi akşam saatlerinden itibaren Taksim Meydanı'nda toplanmaya başladı. Sakin bir havanın hakim olduğu Taksim Meydanı'nda bu kez gaz bombası ve TOMA'ların sesi değil piyano sesi yankılanıyor.

44340.jpg

KLASİK MÜZİK DİNLETİSİ

Yoğun bir izleyici kitlesinin izlediği sanatçı Alman besteci Beethoven'in eserini ve bazı klasik müzikleri seslendirdi. Davide Martello’nun etrafında toplanan eylemciler konser sırasında oldukça keyifli anlar yaşadı. Sanatçının Gezi Parkı eylemcilerine desteği sürüyor. Sanatçı dün de Taksim Meydanı'ndaki inşaat alanında bir konser vermişti.

a.20130614022012.jpg

YATSI EZANINDA KONSERE ARA VERİLDİ

Sanatçının 'Çav Bella' isimli şarkıyı çalması heykelin etrafındaki eylemciler tarafından yoğun alkış aldı. Piyano konserine Yatsı ezanı nedeniyle verilen aranın ardından devam ediliyor. Konserde zaman zaman bazı eylemciler de piyano çalıyor.

ANNE ZİNCİRİ

Taksim'de bu gecenin en ilginç etkinliğini ise Gezi Parkı eylemlerine katılan gençlerin annelerinin yaptığı 'Anne Zinciri' oldu. (HABERİ OKU)