BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Takside öpüşme kavgası

Binidkleri takside şoförle tartışan çift mahkemenin yolunu tuttu

Abone ol

İstanbul’da bindikleri takside öpüştükleri gerekçesiyle taksi şoförü Mustafa Karaarslan tarafından araçtan indirilen genç çift, mahkemelik oldu.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu Merve Turan ile Mustafa Karaarslan birbirlerini darp ettiler. Her iki tarafın da birbirinden şikayetçi olduğu olay, mahkemeye taşındı. Merve Turan verdiği ifadede, nişanlısının kendisini yanağından öpmesinin ardından Mustafa Karaarslan’ın aracı durdurarak “Siz benim taksimde s... İnin taksimden ” dediğini, bunun üzerine kendisinin de “Sen nasıl bizimle bu şekilde konuşabilirsin, inmiyorum. Polis merkezine gideceğiz ” dediğini anlattı.

CAN HAVLİYLE YUMRUK ATTI

Nişanlısının taksiden indiğini ancak kendisinin son derece çirkin bir hakarete maruz kaldığı için taksiden inmemekte direndiğini söyleyen Merve Turan, bunun üzerine Mustafa Karaarslan’ın kendisine yumruk attığını, dudağının patladığını, can havliyle kendisinin de şoföre yumruk attığını söyledi. Turan, ısrarı sonucu hep birlikte polis merkezine geldiklerini anlattı. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonunda her iki tarafa da dava açıldı. İddianamede “mağdur -şüpheli” olarak yer alan Merve Turan ve Mustafa Karaarslan hakkında “basit yaralama” ve “hakaret” suçlarından 7 ’şer yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.