BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,64
ALTIN 2.411,15
HABER /  DÜNYA

Takımdan memnun değil

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "“Trabzonspor’a yakışan bir yerde değiliz. Trabzon insanının istediği Trabzonspor yok" dedi.<br...

Abone ol

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "“Trabzonspor’a yakışan bir yerde değiliz. Trabzon insanının istediği Trabzonspor yok" dedi.
Hacıosmanoğlu, tek amaçlarının Trabzon halkına ve Trabzonspor sevdalılarına, hem sahada hemde saha dışında yakışan bir Trabzonspor oluşturmak olduğunu söyledi. Başkan Hacıosmanoğlu, Avrupa’da lider olmalarına rağmen Trabzonspor’a yakışan bir yerde olmadıklarını belirterek, “Trabzonspor’a yakışan bir yerde değiliz. Trabzon insanının istediği Trabzonspor yok. Bu olsun diye altyapısını oluşturmaya çalışıyoruz. Altyapısını oluşturduktan sonra istediğimiz Trabzonspor’u hep beraber seyredeceğiz. Ama bu olumsuzluklara rağmen Cenab-ı Allah’ın bir lütfu aldığımız dualarla beraber kötü bir yerde değiliz. Ama Trabzonspor’un olması gereken yerde de değiliz. Onun bilinciyle beraber daha çok çalışmamız lazım. Trabzonspor sevdalılarına yakışan bir Trabzonspor’u hem sahada hem saha dışında temsil edelim. Onun uğraşı içindeyiz. Biz iyi niyetle çalışıyoruz. Trabzonspor’dan bir istikbal beklentisi peşinde değiliz. Trabzonspor sevdalıları şunu bilmesini istiyoruz; biz de onlar gibi bir sevdalıyız, dün taraftardık, bugün başkanız, yarın yine taraftar olacağız. Ama tek amacımız var o da Trabzon insanının hem sahada hem saha dışında onlara yakışan bir Trabzonspor’u oluşturmak. Onu başarabilirsek buradayız zaten başaramazsak, ‘demek ki bu yetenek bizde yok’ diyeceğiz o zaman da daha iyi yapacak olanlara bırakırız. Ama şu anda Cenab-ı Allah’ın ve duaların yardımı var. Biz de iyi niyetle çalışıyoruz. İnşallah bunun sonucunu hep beraber alırız” dedi.

“TRABZONSPOR’DA SAMİMİ BİR AİLE KURMA PEŞİNDEYİZ”
İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’da samimi bir aile ortamı kurmaya çalıştıklarını belirterek, “Samimi insanlarla beraber olduğunuz zaman önemli olan samimi bir aile olmayı başarmak. Biz onun uğraşı içerisindeyiz. Samimi bir aile yapısı kurmanın peşindeyiz. Evet halk bizi seviyor ama bunun dışında bizi sevmeyenler de var. Trabzon’da rantı olanların, Trabzonspor’u kullananların önünü kestiğimiz için bizi sevmeyen insanlar da var. Yok değil. Ama ben halkın sevgisini gördüğüm zaman onların bizi eleştirilerini dikkate almıyorum. Çünkü önemli olan halkın bağrından çıkıp sokaklardan gelmek. Sokaklardaki insandır. Bu halk bizi sevdikten sonra kendini Trabzonspor’un üstünde görüp Trabzonspor’dan rant alanların rantını kestiğimiz için bizi amansızca ve anlamsızca eleştiren insanları dikkate almıyoruz almayacağız da. Cenab-ı Allah bize doğru işleri yapmayı nasip etsin. Bu muhteşem Trabzonspor sevdalılarına layık olmayı, onlara mahçup olmayı nasip etmesin” şeklinde konuştu.

"TRANSFER ÇALIŞMASI HER ZAMAN OLUR"
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak ise şu ifadeleri kullandı: “Takımlarda her zaman çalışma olur. Sadece biz devre arasının değil, sezon sonunun da bir sonraki sezonun da çalışmalarını yapıyoruz. Ama bizim şu anda bir kadromuz var. Önümüzde oynanacak 10 maç daha var. Bu oyuncularla oynayacağız. Her gün gazetelerde yazan haberlerin hepsi gerçeği yansıtmıyor. Gerçekle alakası yok. Kulüplerin altı aylık bir, iki senelik, üç senelik çalışmaları olması lazım. Bunlar periyodik çalışmalardır. Yoksa bireysel olarak baktığınız zaman elimizdeki kadro değerli oyunculardır. Bunlara bir aile ortamı, samimi ortam sağlanmamıştır ve biz onları sağlamaya çalışıyoruz. Sahada görüyorsunuz ki; onlarda bir aile, nasıl camia toplanmışsa onlar da birbirlerinin etrafında toplanıyor. Önemli olan da bu zaten. Bunu yakalamaya çalışıyoruz. Elimizdeki kadroyla devre arasına kadar on maça çıkacağız. Ondan sonra durum değerlendirmesini yapacağız” diye konuştu.
(İHA)