BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.435,41
HABER /  GÜNCEL

Tacizciyi linçten jandarma kurtardı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde plajda çıkan bir genç kıza sözlü tacizde bulunan bir kişiyi linç edilmekten jandarma ekipleri kurtardı. ...

Abone ol

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde plajda çıkan bir genç kıza sözlü tacizde bulunan bir kişiyi linç edilmekten jandarma ekipleri kurtardı.
Edinilen bilgiye göre, Göktepe Mahallesi Erdemir Plajı’nda Cansu K., kendisinden cep telefonu numarasını isteyen E.D. (24) ile tartışmaya başladı. Bu sırada kız kardeşinin tartıştığını gören erkek arkadaşı A.N.V. de olaya müdahil olunca kavga çıktı. Çıkan kavgada Cansu K.’nın erkek arkadaşı A.N.V ile plajda bulunanlar E.D.’ye saldırdı. Aldığı yumruk darbesi ile yere yığılan E.D.’yi linç edilmekten son anda araya giren jandarma ekipleri kurtardı. Kavgada yaralanan E.D. olay yerine gelen 112 görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Jandarma ekipleri Cansu K. ile erkek arkadaşı A.N.V. ifadesinin alınması için merkez karakoluna götürdü. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)