BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Tabutun içinden hırsız çıktı

Adana'da polis hırsızlık şüphelisini öyle bir yerde yakaladı ki..

Abone ol

Adana'da, 19 ayrı hırsızlık suçundan aranan 25 yaşındaki Ü.S.S, cami avlusundaki tabutta saklanırken yakalandı. Gözaltına alınan 2 çocuk babası şüpheli, "Ben hırsızlık yapmadım, çocuklarım için çaldım" dedi.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Sarıhamzalı Mahallesi'ndeki Nakliyeciler Sitesi içindeki işyerlerinden bir ay içinde 19 ayrı hırsızlık meydana geldi. Olayları araştıran ekipler, işyerlerinde hırsızlıktan çok sayıda kaydı bulunan Ü.S.S'nin parmak izini tespit etti.

Şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan ekipler, Küçükdikili'nin Çınarlı Mahallesi'nde oturduğunu belirledi. Eve baskın düzenleyen polis, Ü.S.S.'yi bulamadı. Evin mutfağında yeni kesildiği anlaşılan doğum günü pastası bulan polis, şüphelinin çocuklarına, "Kimin doğum günü" diye sordu. Çocukların, "Bugün babamın doğum günü" demesi üzerine şüphelinin yakınlarda olabileceğini düşünen polis, evin yanındaki camiye baktı. Caminin avlusunda bulunan tabuta bakan ekipler, Ü.S.S'yi içinde yakaladı.

"MEZARDA DA YATTIM"

Gözaltına alınan Ü.S.S, Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde, "Polisin eve gelip beni arayacağını biliyordum. Bu yüzden de gece camiye girip, tabutta uyuyordum. İlk zamanlar korkmuştum ama sonra kendi yatağımdan bile rahat geldi" diye ifade verdi. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Ü.S.S, "Yakalanmamak için mezarda da yattım, tabuta da girdim. Ben hırsızlık yapmadım, çocuklarım için çaldım. Çocuklarımı aç bırakmamak için bu işi yaptım" açıklamasını yaptı.

Adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklandı.