BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,77
ALTIN 2.398,42
HABER /  MEDYA

Survivor'da Ahmet Dursun şoku!

Survivor All Star'da Ahmet Dursun şoku yaşanıyor. Acun, Ahmet Dursun'un rahatsızlandığını ve bu nedenle yarışmadan ayrılacağını duyurdu.

Abone ol

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star'da dün akşam Ahmet Dursun şoku yaşandı. Ünlüler konseyinde, yapılacak oylama sonuçları beklenirken Acun beklenmedik bir gelişmeyi izleyicilere duyurdu. Acun, Ahmet Dursun'un midesindeki rahatsızlıktan dolayı yarışmadan ayrılmak zorunda olduğunu söyledi.

survivor-ahmet-dursun-elendi.jpg 

Adadaki zorlu karşılaşmayı ünlüler takımı kazandı. Ödül oyunu sonrası Acun, ünlüler konseyini topladı ve gecenin SMS birincisini açıkladı.

SERENAY GECENİN YILDIZI OLDU

Survivor'da gecenin en çok oyunu alan yarışmacısının Serenay olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, yarışacılara bir de yeni bir gelişmeyi aktaracağını söyledi.

ahmet-dursun.jpg

Ahmet Dursun'un yarışma sonrası muayene olduğunu ve midesinde ciddi bir rahatsızlığın bulunduğunu söyleyen Acun, bu nedenle ünlü yarışmacının adaya veda edeceğini söyledi.

PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK?

Ahmet Dursun'un yarışmadan ayrılması nedeniyle bu hafta ünlüler konseyinde eleme yapılmadı. Serenay'ın birinciliğinin önümüzdeki haftaya kaydırılacağını ve o hafta iki birincinin olacağını söyleyen Acun, önümüzdeki hafta elemenin yapılacağını duyurdu.