BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

Survivor'a bu hafta kim veda etti?

2014 Survivor Ünlüler Gönüllüler'de bir ayrılık daha yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler Takımı ada konseyine gitti.

Abone ol

Survivor yarışmasına veda eden isim, ünlüler takımından İsmail Baki Tuncer oldu.

Ada konseyinde en çok İsmail Baki Tuncer ve Tolga Karel'in isimi çıktı. Yapılan SMS oylamasında birinci gelen Serenay Aktaş, İsmail Baki Tuncer ve Tolga Karel'in yanına Ahmet Dursun'un ismini söyledi. SMS sıralamasında 6. son sırada olan İsmail Baki Tuncer adaya veda eden isim oldu.

2014 SURVİVOR 5 MAYIS SMS SIRALAMASI

Survivor Ünlüler Gönüllüler'in 5 Mayıs 2014 Pazartesi sms sonuçları şu şekilde sıralandı; 1- Serenay Aktaş, 2- Gökhan Keser, 3- Tolga Karel, 4- Merve Aydın, 5- Ahmet Dursun, 6- İsmail Baki Tuncer...

SURVİVOR İSMAİL BAKİ TUNCER KİMDİR?

Survivor 2014 yarışmacısı İsmail, 1977 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Orta halli ve 3 çocuklu bir ailenin ortancası olan İsmail Baki, yeteneğini küçük yaşlarda keşfetti. İlk olarak rahmetli Kemal Sunal ' ın Şaban tiplemesiyle taklitlerine başlayan İsmail Baki, sayısız yetenek yarışmasını kazandı ve gitgide kendini geliştirdi. 1999 ' da vatani görevinden dönen İsmail Baki, 2001 yılında yapımcılığını Hıncal Uluç ' un üstlendiği, sunuculuklarını Ali Kocatepe ve Nehir Erdoğan ' ın yaptığı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tele Pazar programında canlı yayın skeçleriyle merdivenleri bir bir tırmanmaya başladı.

Survivor İsmail Baki 2003 yılının ilk ayında Radyo Klas ' da sanatını konuşturuyordu. Yeteneği çok geçmeden keşfedildi ve televizyon reklamlarından, dizi filmlere; Radyo reklamlarından, televizyon programlarına, medyanın her alanında ismi tanınır oldu. Bir spor kanalında “Komiglig” adlı spor komedi programı ve ayrıca “Magazin Rüzgârı” adlı programda parodilerde boy gösteren, “Kısmet Değilmiş” ve “Erkek Tarafı” dizilerinde rol alan, Meşhurlar Perdesi ' nde ünlü tiplemeleri sesiyle canlandıran ve radyolarda sesiyle hayat verdiği karakterlerin olduğu reklam işleri dönen İsmail Baki; daha sonra Süper FM ' e transfer oldu.