BIST 9.080
DOLAR 32,46
EURO 35,09
ALTIN 2.324,05
HABER /  MEDYA

Survivor Nihal Candan kimdir zengin cadde kızı!

Survivor Nihal Candan kimdir 'ağlamalı gülmeli' Survivor tanımı dillerde. Survivor'un en çok konuşulanlarından biri olan Nihal Candan'ın performansı olay oldu. Sürekli ağlayan Nihal Candan en zayıf halka olarak gösteriliyor.

Abone ol

Survivor Nihal Candan kimdir, Survivor'un en nazlı kızı. Daha Survivor'IN ilk bölümden 'ağlamalı gülmeli' Survivor tanımı dillere takılan Nihal Candan'ın performansı hayal kırıklığı yaşattı. İlk parkurda düşerek bileğinden yaralanan Nihal, Survivor boyunca çok zorlanacak gibi.

Moda yarışması İşte Benim Stilim'de adından sık sık sözettiren Nihal Candal, Survivor'da 'zengin cadde kızı' imajının çok dışına çıktı.

NİHAL CANDAN KİMDİR SURVİVOR'DA EN ZAYIF HALKA

İşte Benim Stilim yarışması ile adını duyuran Nihal Candan şimdi de Survivor'da yarışacak.

Nihal Candan ya da gerçek ismiyle Gülnihal Candan İşte Benim Stilim yarışmasında 'yaka silktiren' tiplemelerden biri oldu.

Hukuk fakültesi öğrencisi olan Nihal'in Survivor performansı gerçekten merak konusu.

NİHAL CANDAN KİMDİR INSTAGRAM HESABI?

19 yaşında olan Nihal Candan aslen Mersinli. Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okuyan Nihal Candan'ın nasıl vakit bulup da okula gittiği muamma.

AYDA BİN LİRA HARCIYOR

Rüküşlüğün zirvelerinde gezinen Nihal Candan aileden paralı olmanın mesajını sürekli ekrandan veren bir isim. Alışveriş yapmayı çok sevdiğini söyleyen Nihal Candan her ay 1000 TL ayırıyormuş.

Nihal Candan, İşte Benim Stilim'in 2. sezonunda en çok gerilim yaratan isimdi. Melisa Şahin ve Çiğdem Çelik ile çok sert tartışmalar yaşadı. 11. haftanın sonunda elenerek yarışmaya veda etti. Şimdi ise All starda finale kaldı.