BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,24
HABER /  MEDYA

Survivor Nagihan Karadere kimdir İnstagram pozlarına bakın

Survivor'ın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Nagihan Karadere kimdir, kaç yaşındadır. Survivor'un daha ilk bölümünden performansı beğenilen Nagihan Karadere 84 doğumlu ve Türk altet.

Abone ol

Survivor Nagihan Karadere kimdir ve kaç yaşındadır soruları cevabını buldu. Survivor'un daha ilk bölümünden başarısını belli eden Nagihan Karadere birçok başarıya imza atmış bir Türk atlet. 84 doğumlu olan Nagihan Karadere, Survivor macerasını daha önce instagram hesabından duyurmuş.

NAGİHAN KARADERE KİMDİR SURVİVOR'UN GÖZÜ PEK İSMİ

Nagihan Karadere (d. 1984 Kadirli ), Türk atlet. Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında yarıştı.


 
13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı.

Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.


 
Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.
 
2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı. Yarışın ardından tüm Türk halkından, ailesinden, hocalarından ve spor bakanından özür diledi.