BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.434,12
HABER /  MEDYA

Survivor meşhur Duygu Çetinkaya kimdir?

Duygu Çetinkaya, Bozok Gören kavgasıyla hafızalara kazındı. Sivri dilli ve asabi yarışmacı Duygu Çetinkaya, Survivor All Star'da kök söktürüyor peki Duygu Çetinka kimdir?

Abone ol

Duygu Çetinkaya, Bozok Gören kavgasıyla hafızalara kazındı. Sivri dilli ve asabi yarışmacı Duygu Çetinkaya, Survivor All Star'da kendi takım arkadaşlarına bile kök söktürüyor peki Duygu Çetinkaya kimdir?

DUYGU ÇETİNKAYA KİMDİR?

13 Ocak 1986 Denizli doğumlu olan Duygu Çetinkaya’nın babası asker, annesi ise polis adliye muhabiridir. Bu yüzden eğitim döneminde bir çok kez okul değiştirmiştir. Oyunculuk macerası 2002-2003 yıllarında , Show TV’nin düzenlediği 'Türkiye’nin Yıldızları' yarışmasıyla başladı. Oyuncu olan Çetinkaya birçok dizi ve filmde rol almıştır.

duygu-çeti̇nkya.pngİlk dizisi TRT’de yayınlanan 'Türkü’ydü. Daha sonra yine Show TV’de yayınlanan , Silikon Vadisi programını iki yıl sundu. Suvivor 2103E damgasını vuran başarılı oyuncu Çetinkaya aynı zamanda Fenerbahçe taraftarıdır. Yurtdışı seyahatleri ve bu seyahatlerde yabancı kültür ve mekanlari tanımayı seven Duygu Çetinkaya, yamaç paraşütü, dalış ve benzerleri gibi adrealin sporlarını ve adrealini sevmektedir.

duygu-çeti̇nkaya.png

Birçok dizi ve filmde rol alan Survivor Duygu Çetinkaya; “Binbir Gece” dizisinde "Sezen İncioğlu" rolüyle, “Firar” dizisinde "Betül" karakteri ile, “Seni Bana Yazmışlar” adlı diziside ise "Cansu" karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kurdu. 

duygu-çetinkaya.pngTelevizyon dizilerinin yanı sıra kısa filmler ve Reklam filmlerinde de boy gösteren Duygu Çetinkaya, Binbir Gece dizinde sergilediği mükemmel performansıyla Elit Ödül Töreninde geleceği olan oyuncu seçildi. Yamaç paraşütü, dalış gibi adrealin sporlarına ilgi duyan Survivor Duygu Çetinkaya, 2013'te Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de Gönüllüler takımında mücadele etti. Hilmi Cem İntepe'nin birinci olduğu yarışmada, Doğukan Manço ikinci, Ümit Karan ücüncü, Murat Ceylan dördüncü olmuştu.

duygu-çetinkaya-1.png

Duygu Çetinkaya, Survivor All Star'da son 10 yılın şampiyonlarının arasında kıyasıya mücadele ediyor.