BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.410,20
HABER /  MEDYA

Survivor Mehmet kimdir soyadı instagramda ifşa oldu!

Survivor Mehmet kimdir soyadı ne? Survivor ünlülere sonradan dahil olan Mehmet'in soyadı hiçbir yerde yazılmayınca hayranları çareyi onun adına bir fanclup açmakta buldu. Bakın Survivor Mehmet'in 'sır gibi' saklanan soyadı neymiş?

Abone ol

Survivor Mehmet kimdir soyadı instagram sayfasında ifşaa oldu. Survivor ünlüler grubuna daha sonra SMS oylama sonucuyla giren ve performansı ile takım arkadaşlarının hedefinde olan Mehmet'in soyadı ortaya çıktı.

Acunn.com'da bile soyadı yazılmayan Mehmet'in hayranları çareyi fan clup açmakta buldu. Oyun esnasında bağırmaları ile ünlü olan Mehmet'in soyadı Özyay'mış. Bakın Survivor Mehmet Özyay'ın instagram hesabında nasıl paylaşımlar yapmış...

SURVİVOR MEHMET ÖZYAY KİMDİR İNSTAGRAM HESABI

Survivor Mehmet kimdir, nerelidir soyadı nedir soruları cevabını buldu. Mehmet'in hiçbir yerde yazmayan soyadı instagram hesabında ortaya çıktı.

Survivor'a yeni katılan Spartalı Mehmet kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir soruları cevabını buldu.

Survivor 2016’ nın kuralları gereği kazanan takıma yeni bir yarışmacı katılacaktı. Yarışmanın ilk haftasında oynanan oyunları gönüllüler takımının kazanması ile birlikte SMS oylamasından birinci çıkan Seda Tetik ünlüler takımına girmişti.



Geriye kalan Mehmet, Alper ve Yağmur arasında yeni bir SMS oylaması yapılacaktı. Ancak, adaylardan Alper’ in sakatlık yaşamasından dolayı elemelere katılamadı ve yarışmaya dahil olamadan veda etmek zorunda kaldı. Serkan’ ın yarışmaya veda etmesinin ardından da Mehmet, Serkan’ın yerine geçti. Adaylardan Yağmur ise oylama olmadan kazanan takım ünlüler takımına dahil oldu.