BIST 9.884
DOLAR 32,46
EURO 34,71
ALTIN 2.435,22
HABER /  MEDYA

Survivor gönüllüler oy sıralaması sonuçları

Survivor gönüllüler oy sıralamasına göre kim elenir? Survivor gönüllüre 2016 SMS sonuçları oy sıralaması iki kez oluştu. Semih Öztürk birinci çıkıyordu şimdi kim birinci olur?

Abone ol

Survivor 2016 adasında kim elendi sorusunun yanıtı açısından gönüllüler SMS oy sıralaması çok önemli. Bu hafta elenen olmayacak ancak gönüllüler takımı SMS oylamasına çıkacak ve buna göre sıralama belirlenecek.

Survivor adasında 17.04.2016 tarihli dokunulmazlık oyununu kaybeden taraf gönüllüler takımı oldu. Ünlüler takımı 10'a 8 oyunu alırken Semih Öztürk 3'te sıfır çekti. 

Peki dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımında SMS oy sıralaması sonuçları nasıl? Gönüllüler takımı bugüne kadar iki kez SMS oylamasına çıktı. Birincisinde Aylin Şallı ikinci de Nihal Candan Survivor gönüllülerden elendi. Gönüllüler takımı SMS oy sıralamasında Semih Öztürk birinci çıkmıştı. Semih Öztürk artık ünlüler takımına geçtiği için gönüllüler SMS birincisi merak konusu. İşte gönüllüler takımının SMS oy sıralaması verileri;

Survivor gönüllüler oy sıralaması 30 Mart 2016 SMS sonuçları

1.Semih Öztürk
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu
4.Damla Can
5.Gizem Memiç
6. Efecan
7.Nihal Candan (elendi)
8.Zafer

Survivor gönüllüler oy sıralaması 2 Mart 2016 SMS sonuçları

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

SEMİH ÖZTÜRK VE ZAFER METE KAVGASI

ZAFER METE SURVİVOR VEDASI

Survivor adasında Semih Öztürk'ün tahriklerine kapılarak diskalifiye olan Zafer Mete adaya vedaya geldi.

Zafer Mete'nin elenmesi arkadaşlarını çok üzdü. Gizem Memiç 'Kötü adam kaldı iyi kalpli adam gitti' diyerek hepsinin duygusunu özetledi.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KEMİK SESLERİ VAR

Survivor adasındaki son dokunulmazlık oyunu güce ve dövüş yeteneğine dayalı oldu. Acun Ilıcalı'nın seçtiği oyunda kemik sesleri yükseldi. Manken Tuğba Özay ve Gizem Memiç mücadelesinde de ada acı dolu bir çığlıkla inledi. Tuğba Özay burnuna aldığı darbeyle yere devrildi. 'Burnum kırıldı' diyerek ağlayan Tuğba Özay'ın gerçekten burnunun kırıldığı ortaya çıktı.

Yattara ile Efecan mücadelesinde ise kafa kafaya çarpışma vardı;