BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.488,67
HABER /  GÜNCEL

Survivor Berna Keklikler kimdir?

Survivor Berna Keklikler yine sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. İşte Göz6 evinin şampiyonu Survivor Berna Keklikler hakkında hiç bilinmeyenler;

Abone ol

Survivor Berna Keklikler, Almanya'daki yaşamını bırakarak bundan üç sene önce İstanbul'a yerleşmiş. İlk olarak Göz6 evine yarışmacı olarak katılan Berna Keklikler şöhret basamaklarını ise işte bu dönemde tırmanmaya başlamış.

Almanya'da ekonomi eğitimi alan Survivor Berna Keklikler, katıldığı güzellik yarışmasında Miss Turkuaz Gernmany'i seçildi. Ekonomi alanında çalışmak yerine Keklikler, Fıtness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmekte olan Keklikler, oyunculuk ve modellik de yapıyor.

Berna'nın Survivor öncesi son paylaşımı ise şöyleydi: "Gidiyorum, hedeflerime doğru! Hayalimi gerçekleştirdiniz bunu asla unutmicağım! Ailemden uzakta ama bir o kadar yakın, sevenlerim için destekleyenlerim ve kendim için bambaşka bir savaşa gidiyorum! Hazırım mücadeleye sonuna kadar hazırım!

Sizleri seviyorum çooook seviyorum bunu unutmayın! İyiki varsınız iyiki yanımdasınız iyiki benimlesiniz, Berna Keklikler sevenleri ile Berna Keklikler! Bu daima böyle olucak! Havaalanına gidiyorum yazıcak çok şeyim var ama tahta yetmiyoooorr. özlicem çok! Sıra Survivor'da! Beni unutmayın, yüreğim sizinle her zaman! YAPAMAZ DEDİLER,ŞAMPİYON OLDUM, SURVİVOR ŞİMDİ SIRA SENDE"