BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14
MEDYA

Survivor 2019 nasıl olacak? Acun Ilıcalı bombayı patlattı!

Tv8'in favori yarışma programlarından biri olan Survivor'un 2019 versiyonunun nasıl olacağını Acun Ilıcalı, katıldığı Gel Konuşalım programında açıkladı.

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2019 için nefesler tutuldu. Survivor 2019 nasıl olacak yine ünlüler ve gönüllüler mi olacak yoksa all star tarzı mı olacak ? İşte tüm bu soruların yanıtını programın yapımcısı Acun Ilıcalı katıldığı Gel Konuşalım programının canlı yayınında verdi.

Ilıcalı Survivor 2019'un Türkiye Yunanistan takımları arasında olacağını ifade etti. Acun Ilıcalı'nın açıklamalarına göre; Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan takımları tamamen yeni yarışmacılardan oluşacak.

Ilıcalı'nın Survivor 2019 hakkında şu bilgileri verdi: "Survivor'da konseptimiz bu sene Türkiye Yunanistan olacak. Aynı anda iki ülkede yayın olacak ve aynı gece yayınlanacak. Ortak yayın olmayacak. Programların montajları farklı olacak, onların programında hayatları daha çok ekrana gelecek. Ancak oyunlar aynı olacak. Bir adada Türkler diğer adada Yunanlılar olacak ve kıyasıya bir mücadele yaşanacak.Yepyeni yarışmacılarla başlayacağız. Yunan sunucuya takımı kurma görevini verdik. Bütün Yunanistan'ı tarıyor şu anda. Şubat 2019'da başlayacağız yayına. Exathlon şu anda düşünmüyoruz. Survivor'ın şu anda Türkiye'de yeri ayrı. Yunanistan'dan da Survivor çekiyoruz. Exathlon şu anda 6 ülkede çekiliyor. Macaristan'da Exathlon'a başlıyoruz. Meksika'da şu anda yayındayız. Survivor 8 ülkede, Exathlon 6 ülkede devam ediyor" açıklamarında bulundu.

Sitene Ekle
Etiketler