BIST 9.717
DOLAR 32,60
EURO 35,02
ALTIN 2.451,69
HABER /  MEDYA

Survivor 2016 SMS sonuçları ünlüler oy sıralaması 'acunn' verileri

Survivor 2016 SMS sonuçları ve ünlüler oy sıralaması acunn.com sitesinde TV8 yan ekran uygulamasında. Peki ünlüler SMS birincisi kim oldu ve kimin adını verdi?

Abone ol

Survivor 2016 adasından kim elendi sorusunun yanıtı veren ünlüler oy sıralaması ile SMS sonuçları Acun Ilıcalı tarafından saat 23.30'dan sonra açıklandı. Buna göre Survivor ünlüler oy sıralamasında SMS birincisi olan isim Avatar Atakan oldu.

Atakan birinciliğiyle ilgili olarak 'Herkese teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Amacım Kıbrıs finaline gitmek. Bu yolda önümüze çıkacak tüm engelleri aşmaya çalışıyorum" dedi.

SURVİVOR ÜNLÜLER OY SIRALAMASI - 5 NİSAN 2016

Yılmaz Morgül, Yunus Günçe ve İbrahim Yattara arasında SMS oylama sonuçlarına bakıldı. Buna göre Survivor oy sıralamasında 7. sırada çıkan Yılmaz Morgül elendi. Yunus Günçe 4. sırada çıktı ve adada kaldı.

1. Avatar Atakan
2.Ezgi Avcı
3. Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

survivor yunus gunce kimdir sms oy siralamasi Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay

(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)

NAGİHAN KARADERE İTİRAF EDİNCE...

Survivor adasında İbrahim Yattara ismini eleme tahtasına yazdıran Nagihan Karadere olayın perde arkasını açıklayınca ada karıştı. Survivor adasında Avatar Atakan'a yakın olan isimlerden ikisi isyan bayrağını çekti.

Survivor adasında kişisel dokunulmazlık oyunu sırasında Nagihan Karadere fısıltıyla Ezgi ve Atakan'a bir isim söyledi. Nagihan'ın fısıldadığı isim 'kişisel dokunulmazlığı aldığı taktirde yazacağı' isimdi. Bu isim de Yunus Günçe'ydi.

NAGİHAN KARADERE İTİRAF ETTİ : FISILDADIĞI ADI NİYE DEĞİŞTİRDİ?

Survivor ada konseyi ünlüler takımı elemesi için toplanınca hesaplar değişti. Nagihan Karadere'nin adını vermeyi düşündüğü ismi yani Yunus Günçe'yi Atakan ve grubu yazdı. Nagihan Karadere de İbrahim Yattara adını eleme için söyledi.

Peki Nagihan neden isim değiştirdi Yattara adını niye verdi? Herkesi şaşırtan ada konseyinin perde arkası ortaya çıktı. Meğer Nagihan'dan Yattara adını vermesini Atakan istemiş. Bunun sebebi de son elemede Yattara ünlüler oy sıralamasında SMS birincisi çıktığı için elenmeyeceği düşüncesi. Ancak Atakan bu planını Yattara ve arkadaşları ile paylaşmadan uygulatınca kriz çıktı. Olayın perde arkasını Nagihan'dan öğrenen Yattara tepki koydu ve 'En çok o birinci oluyor o zaman neden kendi adını söyletmedi' dedi. Mehmet de ona katıldı ve Atakan ile ipleri kopardığını ilan etti.

SURVİVOR SON BÖLÜMDE SEMİH ÖZTÜRK KRİZİ

Survivor'ın son bölümünde sucuk ekmek için yapılan ödül oyunu vardı. Bu kez ödül oyununda gönüllüler takımı birbirine girdi. Sebep de yine malum olduğu üzere Semih Öztürk'dü. Dokunulmazlık oyununda oynamayarak takımını yüzüstü bırakan Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu bu kez oyunda yer almak istediler.

Buna da gönüllüler takımı izin vermedi. Acun Ilıcalı da 'Kararı takıma bırakınca' Semih Öztürk oyuna giremedi. Bunun hıncını çıkarmak içinde hiçbir fırsatı kaçırmadı.