BIST 9.799
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.430,88
HABER /  GÜNCEL

Silopi'de çatışma! 2 PKK'lı öldürüldü!

Silopi İlçesi'nde PKK'nın saldırılarının ardından güvenlik güçleri PKK'lıları etkisiz hale getirmek için geniş kapsamlı operasyon başlattı.

Abone ol

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin polis memuru Yaşar Yavaş'ın şehit ettiği roketatarla saldırının ardından düzenlenen operasyonlarda 2 PKK'lı öldürüldü, biri de sağ olarak yakalandı.

Silopi'de gece PKK'lı teröristlerin zırhlı polis aracına düzenlediği roketatarlı saldırıda Özel Harekat polisi Yaşar Yavaş şehit oldu, 4 polis memuru da yaralandı. Saldırının ardından güvenlik güçleri PKK'lıları etkisiz hale getirmek için geniş kapsamlı operasyon başlattı. Operasyonlarda 2 PKK'lı ölü, biri de sağ olarak ele geçirildi.

Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimiz Silopi ilçesinde 05.04.2016 tarihinde PKK/KCK terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada 2 bölücü terör örgütü mensubu silah ve mühimmatlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiş olup; ayrıca ilçede yapılan operasyonlarda 1 bölücü terör örgütü mensubu da sağ olarak ele geçirilmiştir. Bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonlar devam etmektedir" denildi.

Öldürülen ve sağ olarak ele geçirilen PKK'lıların üzerlerinde 2 adet M-16 piyade tüfeği, 1 Kalaşnikof piyade tüfeği, 11 adet el bombası, 13 Kalaşnikof şarjörü, 1 adet telsiz, 2 adet hücum yeleği ele geçirildi.