BIST 9.902
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.461,05
HABER /  GÜNCEL

Survivor 2016 oy sıralaması SMS sonuçları

Survivor 201 gönüllüler SMS sonuçları oy sıralamasında Semih Öztürk ünlüler oy sıralamasında Atakan birinci. Survivor adasından en son kim elendi? Daha önce elenenler kimler?

Abone ol

Survivor 2016 ünllüler SMS sonuçları oy sıralaması Yılmaz Morgül'ün elenmesine sebep oldu. Survivor gönüllüler oy sıralaması ise en son Nihal Candan'ın adadan gidişine sebep oldu. Peki Survivor'da bugüne kadar kim elendi? Survivor ünlüler ve gönüllüler oy sıralaması adaların birleşmesine 3 hafta kala ne durumda?

Survivor adasında 12 yarışmacı kaldığında ünlüler ve gönüllüler adası birleşecek. Birleşme için de sadece 3 hafta kaldı. En son Yılmaz Morgül'ün elenmesiyle Survivor adasında kalan yarışmacıa sayısı 15'e düştü.

SURVİVOR KİM ELENDİ? ŞOK GELİŞMELER VAR - YENİ HABER TIKLAYIN

Survivor adasından bugüne kadar elenen isimlerin büyük kısmı ünlüler kadrosundan oldu. Ünlüler takımının Survivor'da 6 yarışmacısı elendi gönüllüler takımı ise sadece 2 kayıp verdi. Gönüllüler takımı performans açısından kötü isimlerden kurtulup daha iyi bir durumu gelirken ünlüler takımı son hafta hariç tam tersi bir durum yaşadı.

SURVİVOR 2016 ÜNLÜLERDEN KİM ELENDİ?

survivor kim elendi unluler takimi oy sıralamasi yilmaz morgul
Survivor ünlüler takımından en son elenen isim Yılmaz Morgül oldu. Yılmaz Morgül de adadan Atakan'a saydırıp gitti.

Survivor ünlülerde şimdiye kadar kim elendi sorusunun yanıtı şöyle oldu;

-Serkan Ercan
-Yağmur Özdemir
-Ebru Öztürk
-Seda Tetik
-Eda Akkaya
-Yılmaz Morgül

SURVİVOR GÖNÜLLÜLERDEN KİM ELENDİ?

Survivor gönüllüler takımı Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu'nun sabotajlarına rağmen elemeye sadece 2 kez gitti. Gönüllüler için yapılan SMS oylaması sonuçları oy sıralamasında her defasında Semih Öztürk birinci çıktı.

Survivor gönüllüler takımında en son Nihal Candan elendi. Gönüllüler takımı ve Survivor adasının performans açısından en kötü ismi olan Nihal Candan, takım arkadaşlarına küsüp gitti. Nihal Candan'ın elenmesine kendi adasındaki yarışmacılardan çok ünlüler takımı 'garanti puanları' gittiği için üzüldü.

Semih Öztürk'ün dokunulmazlık oyunlarında oynamamasının sebebi SMS birinciliğine olan güveni. Semih anlaşamadığı ada arkadaşlarını ada konseyinde yok etme planı yaptığı için takımının kaybetmesi işine geliyordu.

Peki Survivor gönüllüler takımında bugüne kadar kim elendi? İşte o iki isim;

-Aylin Şallı
-Nihal Candan

SURVİVOR OY SIRALAMASI SMS SONUÇLARI ÜNLÜLER TAKIMI

Survivor adasında ünlüler takımı SMS oy sıralamasında birinci olan isim genellikle değişmedi. Avatar Akaman SMS oylaması sonuçlarına göre adanın değişmez birincisi olurken sadece Atakan'ın oylamada yer almadığı hafta İbrahim Yattara bir kez birinci çıktı. 

survivor oy siralamasi unluler sms sonuclari
Survivor ünlüler oy sıralaması sms sonuçları Atakan'ı hep birinci yaptı. Nagihan Karadere ise sahadaki performansına rağmen SMS oy sıralamasında hep kötü yerlerde oldu.

Ünlüler takımı en son 5 Nisan 2016 tarihinde SMS oylamasına çıktı ve oy sıralamasına göre Yılmaz Morgül elenen isim oldu. İşte ünlüler takımının bugüne kadarki SMS oy sıralamaları;

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

1. Avatar Atakan
2.Ezgi Avcı
3. Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay

(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)

SURVİVOR OY SIRALAMASI GÖNÜLLLÜLER SMS SONUÇLARI

Survivor gönüllüler oy sıralaması 30 Mart 2016 SMS sonuçları

1.Semih Öztürk
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu
4.Damla Can
5.Gizem Memiç
6. Efecan
7.Nihal Candan (elendi)
8.Zafer

Survivor gönüllüler oy sıralaması 2 Mart 2016 SMS sonuçları

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

SURVİVOR PUAN DURUMU

Survivor adasında oy sıralamasının dışında bir de perfmansa göre sıralama var. Gönülüller ve ünlüler takımı arasındaki fark genellikle bu puan durumu sıralamasında ortaya çıkıyor. Dokunulmazlıklar ve ödül oyunlarında iyi olan gönüllüler birebir oyunlarda ünlülerden sonra geliyor. İşte bu haftanın puan durumu sıralaması;

SURVİVOR 2016 SON BÖLÜM

Survivor 2016 adasında son bölümde ünlüler adası Yılmaz morgül'ün elenmesinin ardından birbirine girecek. Avatar Atakan takımı içinde ayrılık çıkaran Tuğba Özay'ı hedefe koyacak.