BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,56
ALTIN 2.382,71
HABER /  DÜNYA

Sürpriz evlilik teklifi

Malatya’da bir tarih öğretmeni öğrencilerinin yardımıyla kız arkadaşına ilginç bir evlilik teklifinde bulundu. Harflerin bulunduğu pankartla...

Abone ol

Malatya’da bir tarih öğretmeni öğrencilerinin yardımıyla kız arkadaşına ilginç bir evlilik teklifinde bulundu. Harflerin bulunduğu pankartları taşıyan 20 öğrenci, bir araya geldi ve o sihirli cümleyi oluşturdu. Sürpriz evlilik teklifi karşısında şaşkına dönen genç kız, sevgilisine "evet" dedi.
Malatya’da, bir özel dershanede eğitim gören öğrenciler, Tarih Öğretmenleri Mehmethan Demir’in kız arkadaşına yapmak istediği evlilik teklifi için ilginç bir etkinlik düzenledi. Dershane öğrencileri Valilik Binasının arkasındaki parkta bir araya gelerek, burada hazırlık yaptılar. Öğrenciler, “Benimle evlenir misin?” ifadesi için harfleri tek tek kağıtlara yazarak 20 ayrı öğrenci arkadaşlarına sıraya koydular. Öğrencilerin ellerindeki harflerin yer aldığı dövizlerle parkta dolaşması karşısında eylem olma ihtimali üzerine Emniyet’e yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ekibi gönderildi. Gelen ekip, olayın aslını öğrenince, olayı uzaktan seyretti.
Öğretmenleri Mehmethan Demir’i kız arkadaşı olan Malatya Barosu avukatlarından Emine Erol ile birlikte Valilik parkına davet eden öğrenciler, öğretmen ve kız arkadaşı parka girer girmez ellerindeki harfleri aynı anda açarak, “Benimle evlenir misin?” ifadesini gösterdiler.
Tarih öğretmeni Mehmethan Demir, “Benimle evlenir misin?” ifadesinin önünde diz çökerek kız arkadaşı avukat Emine Erol’a evlilik tekli yaparak, evlilik yüzüğünü taktı. Bu esnada öğrenciler konfeti patlatarak, öğretmenlerinin etrafında volkan yaktılar.
Öğrenciler, öğretenlerini alkışlayarak destek verdiler. Öğrenciler, tarih öğretmenlerini havaya kaldırarak slogan atıp, tebrik ettiler.
Evlilik teklifi etkinliği hatıra fotoğraflarını çekimi ile sona erdi.
(İHA)