BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,06
HABER /  GÜNCEL

Şüphelendiği oğluna DNA testi yaptırdı şok yaşadı!

İstanbul'da bir ailenin başına gelen olay herkesi şoke etti. Kendisini terk eden eşinin aldattığı iddiasıyla yaptırdığı DNA testi sonucu, çocuğun hastanede karıştığı ortaya çıktı.

Abone ol

Hikayesiyle izleyicileri ekrana kilitleyen Paramparça dizisi İstanbul'da gerçek oldu!

Selma K. tarafından hakkında boşanma davası açılan Yusuf K., “Bu çocuk bana hiç benzemiyordu. Hep eşimin beni aldattığından şüpheleniyordum. DNA testi yapılsın” diyerek karşı dava açtı.

DNA TESTİNDE BÜYÜK ŞOK

Adli Tıp Kurumu, yaptığı DNA test sonucunu mahkemeye gönderdi. 6 kişilik uzman doktorun hazırladığı rapor büyük şok etkisi yarattı. Raporda "Eymen’den alınan örnekler anne Selma ile baba Yusuf K. ile aynı değildir. Elde edilen sonuçlar itibarıyla anne olduğu iddia edilen Selma K.’nin biyolojik anneliği, baba olduğu iddia edilen Yusuf K.’nin de biyolojik babalığı reddedilmiştir" denildi.

SKANDAL GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Ailenin yaptığı araştırma üzerine İstanbul’da bulunan bir özel hastanede dünyaya gelen 2 yaşındaki Eymen ile aynı saatlerde doğan Adıyamanlı bir ailenin bebeğinin karıştığı ortaya çıktı. Selma K. ile Yusuf K. Adıyamanlı aileye ulaştı. Durumu kabullenemeyen aile '"Ya ikisini birden bize verin ya da çocuğumuzu vermeyiz" dedi. Film gibi hikâyede son kararı yargı verecek.