BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Süper savcının taciz mesajları

Süper savcı Murat Gök'ün bir kadını taciz ettiği öne sürülüyor. Savcının attığı mesajlarda ortaya çıktı. İşte o mesajlar

Abone ol

İzmir’in eski süper savcısı Murat Gök tacizle suçlandı. Gök’ün bir kadın üniversite öğretim üyesine gönderdiği mesajlar dava konusu oldu. Gök kendini “Asıl o beni etkilemeye çalıştı. Odama gelip yardım istedi” diye savundu.

Suç duyurusu dilekçesinde Savcı Gök’ün telefonundan, şikayetçi İ’nin telefonuna gönderildiği iddia edilen mesajlar şöyle yer aldı;

* “Günaydın güzel kız. Pamuk prenses kadar masumdur uykun merak etme...deli”

* “Çeşme’ye gelir misin benimle? Birkaç gün, güzel bir otel ve termal.”

* Gök’ün, İlhan’a gönderdiği mesajlarda ’tatlı kız’, ’uykucu çiçek’, ’kedicik bal’ ve ’pıtırcık’ gibi ifadeler kullanması dikkat çekti.

* “Hiç kimseyle birlikte oldun mu?”

* “Saçlarını okşamak isterdim”

* “Şirince muhteşem olur bu mevsimde fakat öyle koştur koştur sabah gidip akşam dönülmez. Kalmak ve geceyi yaşamak ve sonrasında sabahına uyanmak gerek.”

* “Burada olsaydın keşke... İnanılmaz bir gecenin sabahına uyanırdık Ankara’nın sessiz ışığında gözlerimiz ışıldayarak.”

Mesajlara verilen yanıtlar

* “Siz beni ne olarak değerlendiriyorsunuz? Ne münasebet. Çeşme’ye otele gelmeme anlam veremedim”

* “Bana bir daha uyumak, uyanmak içerikli bir şey söylemeyin. Ne münasebet uyumamız, sabaha uyanmamız! Ne zannediyorsunuz siz beni? Bu kaçıncı. İyimser düşünemiyorum artık bu cümleleri.”