BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  EKONOMİ

Sunexpress Almanya semalarında

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'ya ortak şirketi Sunexpress, Almanya'nın 4 kentine uçuş başlattı.

Abone ol

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu Sunexpress, 2010-2011 kış tarifesiyle birlikte, Ankara'dan Almanya'nın dört büyük şehri Frankfurt, Hamburg, Düsseldorf ve Stutgart'a aktarmasız tarifeli uçuşlar başlatıyor. 

1 Kasım'dan itibaren Ankara ile Stutgart arasında pazartesi ve cuma, Frankfurt arasında salı ve pazar, Hamburg arasında cuma, Düsseldorf arasında ise salı günleri karşılıklı seferler düzenlenecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sunexpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, yenilikçi hizmetleriyle sektörde fark yaratmaya devam ettiklerini belirterek, Türkiye'de ilk kez Anadolu şehirlerinden Almanya'nın önemli merkezlerine başlattıkları tarifeli uçuşlar kapsamında Ankara'yı uçuş ağlarına eklemekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Sunexpress'in kaliteli hizmet anlayışıyla Türkiye'nin yurt dışına açılan en önemli kapılarından Ankara'dan yapacağı uçuşların havayolu ulaşımına yeni bir soluk getireceğine inandıklarını belirten Say, amaçlarının en sıka sürede uçuşlarının frekansını artırarak Ankara'yı Avrupa'ya daha da yakınlaştırmak olduğunu kaydetti.