BIST 9.042
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.300,61
HABER /  GÜNCEL

Sultanahmet saldırısında şoke eden gelişme

Sultanahmet saldırısında canlı bombanın en son görüştüğü telefon numarası, Nişantaşı'nda oturan turizm yetkilisi bir kadına ait çıktı.

Abone ol

Sultanahmet’te yaşanan bombalı saldırıyla ilgili yapılan çalışmalar kapsamında gözaltına alınan şahıs serbest bırakıldı.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sultanahmet’te canlı bomba saldırısı gerçekleştiren Nabil Fadli’nin Türkiye’de irtibatta olduğu kişi ve kişileri yakalamaya yönelik çalışma başlattı.

CANLI BOMBANIN SON TELEFON GÖRÜŞMESİ

Çalışma kapsamında canlı bomba Nabil Fadli ile İstanbul’da bir turizm firması yetkilisi kadına ait olduğu iddia edilen cep telefonu hattıyla görüşüldüğü bilgisine ulaşıldı.

CEP TELEFONUNU KAYBETMİŞ

Çalışmalarını derinleştiren ekipler, cep telefonu hattının sahibi olan Leyla Ş.’yi tespit ederek gözaltına aldı. Emniyete getirilen Leyla Ş.’nin, iş için geçen hafta Kapadokya’ya gittiği ve Cuma gecesi uçakla İstanbul’a döndüğü belirtildi. Ayrıca Leyla Ş.’nin, eve geldikten sonra cep telefonunun kaybolduğunu fark ettiğini ve Pazartesi günü cep telefonu hattını kapattırdığı öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Leyla Ş. serbest bırakılırken, polis ekiplerinin konuyla ilgili çalışmaları devam ediyor.

DÜN GECE NİŞANTAŞI'NDAKİ EVİNDE GÖZALTINA ALINMIŞTI