BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.422,62
YEREL SEÇİMLER 2019

Süleyman Soylu'dan Ekrem İmamoğlu'na sert sözler!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ' İmamoğlu sağda solda 'Karadeniz evladıyım' diye geziyor. Karadeniz evladı 3 tane oy için PKK'ya sığınmaz, yamulmaz.' sözleriyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önceki gün İstanbul Güngören’de halk hitap etti. Soylu'nun daha önce kendisini eleştiren CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’na verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da PKK’nın elindeki belediyelerin alındığını hatırlatan Soylu, bu yerleri 1,5-2 yılda güllük gülistanlık bir hale getirdiklerini söyledi.

Örgüt Truva atı buldu
PKK’nın elinden alınan bu belediyeler aracığı ile artık örgütün dağa insan çıkaramadığına dikkat çeken  Soylu, "Oradan dağa lojistik ve finansal kaynak sağlanamıyor. Şimdi ne yapıyorlar biliyor musunuz? Üç tane truva atı bulmuşlar” dedi ve CHP’nin İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarını eleştirdi.

Belediye meclislerine girecekler
Soylu, konuşmasına şöyle devam etti:  "İstanbul'da İmamoğlu, Ankara'da Mansur Yavaş, İzmir'de Tunç Soyer. Onlar truva atı olacaklar HDP'lileri onların içerisinde koyacaklar, belediye meclislerine girecekler. Kılıçdaroğlu'nun, İYİ Parti'nin, Saadet Partisi'nin şemsiyesi altında belediye meclislerine girdik, belediyeleri kazandık. Hadi gelin şimdi.' diyecekler.

İmamoğlu, Karadeniz evladıyım diye geziyor ama
O zaman bizim çocuklarımız Kato'da niye şehit oldu?  İmamoğlu sağda solda 'Karadeniz evladıyım' diye geziyor. Karadeniz evladı 3 tane oy için PKK'ya sığınmaz, yamulmaz."

Sitene Ekle