BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Şule Çet davasında yeni görüntüler ortaya çıktı

Şule Çet Başkent’te bir plazanın 20'nci katından düşerek hayatını kaybetti. Atladı mı, düştü mü, yoksa itildi mi? İlk duruşmada suçlamaları reddeden iki sanığın beyanlarının birbirleriyle çeliştiği görüldü.

Başkent’te bir plazanın 20'nci katından düşerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Şule Çet’in ölümüne dair davaya ilişkin yeni görüntülere ulaşıldı. Görüntülerde, sanıkların, Çet’in düşmesinin hemen ardından olayın gerçekleştiği ofisten çıkıp asansöre bindiği ve tartıştığı anlar yer alıyor. Habertürk'ten Fevzi Çakır'ın haberine göre, şüphelilerin Çet’in düşmesinden tam olarak 18 dakika sonra ofisten çıktığı görülüyor. Şüphelilerin bu sürede iddianamede belirtildiği gibi delil karartma işlemi yaptığı öne sürülüyor.

SANIKLAR BİRBİRLERİYLE ÇELİŞTİ Şule Çet 28 Mayıs 2018’de Başkent’te bir plazanın 20'nci katından düşerek hayatını kaybetti. Atladı mı, düştü mü, yoksa itildi mi? Dün Ankara 31. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan ilk duruşmada suçlamaları reddeden iki sanığın beyanlarının birbirleriyle çeliştiği görüldü. Çağatay Aksu, bardakları olaydan önce yıkadığını söylerken, Akand’ın Çağatay’ın Şule aşağı atladıktan sonra içki bardakları yıkadığını belirtti.

Sitene Ekle
Etiketler