BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,87
ALTIN 2.432,22
GÜNCEL

İstanbul Valisi Yerlikaya: 'Hayatını kaybeden vatandaş sayımız 10'a ulaşmış bulunmaktadır'

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kartal'da meydana gelen faciayla ilgili yaptığı açıklamada, "Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 6'ya ulaştı." demişti. Yerlikaya ilerleyen saatlerde yaptığı açıklamayla bu sayının tekrar yükseldiğini açıkladı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Devam eden arama kurtarma çalışmalarında saat 19.15 itibariyle maalesef 4 vatandaşımızın daha cansız bedenine ulaşılmıştır. Böylece hayatını kaybeden vatandaşlarımız 10'a ulaştı" dedi. Vali Ali Yerlikaya, enkazdan kurtarılan 13 kişinin ise tedavisinin sürdüğünü ifade etti.

Kartal'da binanın çökmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 10'a yükseldi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kartal'da çöken binanın enkazında yapılan arama kurtarma çalışmalarında son olarak 4 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığını, böylelikle yaşamını yitirenlerin sayısının 10'a yükseldiğini bildirdi.

Azra'nın bir gün önce yaralı olarak kurtarılan annesine kavuştuğunu dile getiren Yerlikaya, "Havva kızımızın bacağından ameliyatının başarılı geçtiğini söylediler. Annesinin sevinci, gerçekten görülmeye değerdi." dedi.

Sitene Ekle
Etiketler