BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.517,03
HABER /  GÜNCEL

Su gününde altınla ödüllendirildiler

Dünya Su Günü nedeniyle düzenlenen yarışmada dereceye girenler altınla ödüllendirildi.

Abone ol

Dünya Su Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) tarafından düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenler altınla ödüllendirildi.

Dünya Su Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) tarafından düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenler altınla ödüllendirildi. Ödül töreni öncesinde ise 'Su Şiirleri' gecesi düzenlendi.

'Dünya Su Günü' çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. ESKİ tarafından ilköğretim ve ortaöğretim okulları arası şiir, resim ve kompozisyon yarışması düzenlendi. Şiir gecesi ve ödül töreni Erzurum AVM Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleştirildi. Şiir Gecesi'nde Şair Rıdvan Canım, Yaşar Genç ile genç şairler çeşitli şairlere ait 'Su' temalı şiirleri seslendirdi. Daha sonra resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, DSİ Bölge Müdürü Mustafa Bahadır ile TRT Bölge Müdürü Salih Lütfü Şengül tarafından altınla ödüllendirildi.