BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Sporda günün önemli gelişmeleri-17 Haziran 2014

Spor dünyasında neler oluyor?, Hangi takım kimin peşinde?, Transfer haberleri...

Abone ol

Spor dünyasında neler oluyor?, Hangi takım kimin peşinde?, Galatasaray transferleri, Fenerbahçe transferleri, Beşiktaş transferleri, Trabzonspor transferleri... 
 
4 Büyüklerin peşpeşe transfer hamleleri yaptığı dönemde takımlar yeni sezon öncesi taraftarları çıldırtmaya hazırlanıyor. Bomba iddialar birbirini kovalarken günün en önemli spor haberlerini sizler için derledik..
  
İŞTE GÜNÜN SPOR HABERLERİNDEN SATIR BAŞLARI    

- Başkan Aysal Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasında oynanan final serisi son maçına çıkmayacaklarını açıkladı

- Fenerbahçe, Galatasaray Liv Hospital'in play - off final serisi 7.maçına çıkmama kararına ilişkin sert bir açıklama yayınladı.

- Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu'nun Zokora'ya yaptığı hareketin cezası belli oldu.

- Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Liv Hospital maçında çıkan olaylardan dolayı Fenerbahçe'ye cezası kesildi

- Teknik direktör konusunda çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da yönetim transfer için bütçe yaratmak istiyor.

- Milli takımdan dönen Olcan Adın'a, "Biraz tatil yap, kafanı toparla. Dönüşte karar verelim" diyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile başarılı oyuncu bu hafta bir kez daha masaya oturacak.

- Türkiye Futbol Federasyonu'nun önümüzdeki sezon uygulaması beklenen "kısmi tribün" cezasında detaylar belli olmaya başlıyor.

- Fenerbahçe yönetimi, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın hemen yanındaki Kenan Evren Lisesi projesini sonlandırmak üzere...

- Uzun süredir transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, daha önce de gündemine gelen Gökhan Töre için tekrar harekete geçti.

>>>TÜM SPOR HABERLERİ PARMAKLARINIZIN UCUNDA<<<
 
1401295389-besiktas.jpg 
1401295399-fenerbahce.jpg 
1401295407-galatasaray.jpg

1401295379-trabzonspor.jpg

1401295520-transfer.jpg