BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Soyulan gelin ve damada iyi haber

Adana’da düğün öncesi parkta fotoğraf çektiren gelin ve damadın otomobilinin camını kırarak, içerisinde 10 bin lira değerinde düğünde takıla...

Abone ol

Adana’da düğün öncesi parkta fotoğraf çektiren gelin ve damadın otomobilinin camını kırarak, içerisinde 10 bin lira değerinde düğünde takılacak altınları çaldığı ileri sürülen 1 kişi yakalandı. Zanlı, "Ben adam vururum ama soygun yapmam" diye kendini savundu.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Sarıçam ilçesine bağlı İncirlik Yeni Mahalle’de meydana geldi. Selman Demiryürek (26) ile Seda Demiryürek (25), dün akşam Adana’nın Kozan ilçesinde düğün yapmak için hazırlık yaptı. Çift Adana’ya gelerek önce kuaföre ardından da gelin arabasıyla Merkez Park’a gelip fotoğraf çektirmek istedi. Bu sırada, iddiaya göre biri kadın 3 kişi gelin arabasının camını kırarak, içinde 10 bin lira değerinde düğünde takılacak takıları çalıp kaçtı. Olayı öğrenen gelin ve damat polise haber verirken, polis de çalışma başlattı.
Yapılan çalışma sonunda, olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen Reşit Ç.’nin (39) kimliği belirlenirken, zanlı evine yapılan baskında yakalandı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği’ne getirilen şahıs sorguya alınırken, zanlının sorgusunda hırsızlığı kendisinin yapmadığını söylediği öğrenildi. Reşit Ç. daha sonra sağlık raporu için Adana Adli Tıp Birimi’ne gönderildi. Zanlı bu sırada basın mensuplarının, "Neden gelin arabasını soydunuz?" sorusuna, "Ben adam vururum ama soygun yapmam" diye yanıt verdi.
(İHA)