BIST 8.905
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.240,36
MAGAZİN

Söylemezsem Olmaz'da şoke eden Talat Bulut iddiası! Yeni bir taciz mi

Yasak Elma dizisinde kostüm asistanını taciz ettiği iddiasıyla suçlanan Talat Bulut hakkında yeni bir taciz iddiası daha ortaya atıldı. Söylemezsem Olmaz programının ihbar hattına gelen bir mesaj, herkesi şoke etti.

Başrolünü oynadığı 'Yasak Elma' dizisinin setinde kostüm asistanını taciz ettiği iddiasıyla suçlanan fakat yeterli delil elde edilemediği için 'takipsizlik' kararı verilen Talat Bulut hakkında bir taciz iddiası daha gündeme geldi. Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programının ihbar hattına gelen mesaj herkesi şoke etti.

Programın sunucusu Ece Erken'in canlı yayında okuduğu mesajda şu ifadeler yer aldı;

- Merhabalar Ece ve Bircan hanım. Talat Bulut 5-6 sene önce bir alışveriş merkezine mağaza projelendirmesi için giden kız kardeşimi sözle taciz etmiş. Hatta ertesi gün tekrar aynı mağazaya giderek yine aynı davranışlarına devam ediyor.

"KOŞARAK TACİZ ETMİŞ": Kardeşimin işi bitene kadar civarda oyalanmış. Otoparka indiğinde de arkasından koşarak taciz etmiştir. Koşmak abartılı diye düşünmeyin. Gerçekten durum böyle. Kardeşim korkuyla bunları dile getirmişti. Şimdi bunlar nasıl ispatlanabilir ki? Umarım bir şey yolu. Bir şahit bir kayıt bulunur da cezasını çeker.

Sitene Ekle