BIST 8.717
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.240,38
DÜNYA

Genç kıza korkunç işkence!

Avustralya’nın Sydney kentinde yaşayan Kayla Kendrigan isimli 19 yaşındaki genç kızın başına gelenler korku filmlerini aratmadı. Kan donduran olay dünyada yankı uyandırdı. İşte yaşananlar...

Aralarında hemcinslerinin de olduğu 4 kişi tarafından kaçırılan 19 yaşındaki engelli kız adeta korku filmini yaşadı. Avustralya'nın Sydney kentinde yaşayan Kayla Kendrigan isimli genç kız, korkunç bir işkenceye maruz kaldı. Dünya gündemini sarsan olayda Kayla, gözü kapatılıp sandalyeye bağlandıktan sonra sopayla dövüldü, vücudu yakıldı. Yapılanlarla yetinmeyen caniler engelli kızın saçlarını kesip bacaklarını bıçakladı! Olay görüntüleri kaydedip Facebook'ta yayınlayan işkenceciler, bu videoyla kendilerini ele vermiş oldu. Ortalamanın altında bir öğrenme kapasitesi olan ve sol kolunun alt kısmı olmayan genç kız, yapılan işkencelerin ardından Windsor Köprüsü'nden aşağı atıldı. Kolları ve bacakları bağlanarak suya atılan genç kız neyseki yüzerek kıyıya ulaşmayı başardı.

Olayların ardından saldırganların 22 yaşındaki Matthew Lewthwaite, 19 yaşındaki Brooke Brown, 17 yaşındaki bir kız ve 16 yaşındaki bir erkek olduğu öğrenildi ve 4 kişilik grup güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınarak mahkemeye çıkarılan 4 kişinin de 25 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması bekleniyor.

Sitene Ekle
Etiketler