BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.248,49
MAGAZİN

Mustafa Sandal'ın Simge Sağın paylaşımı sosyal medyayı salladı

Mustafa Sandal, Simge Sağın'ın yeni klibini 'Aç koynunu geliyorum' notuyla paylaşınca sosyal medyada olanlar oldu. Bu paylaşım iki ünlü ismin aşk yaşadığı iddialarını gündeme getirdi. Fakat Simge'den iddialara yanıt gecikmedi.

Şarkıcı Mustafa Sandal, Simge Sağın'ın yeni klibini Instagram hesabından 'Aç koynunu geliyorum' mesajının yanına kalp emojisi koyarak paylaşınca sosyal medyada yıkıldı. Sandal'ın takipçileri bu paylaşımı 'Aşk ilanı' olarak algılandı.

"YILLAR SONRA İLK KEZ HEYECANLANDIM": Mustafa Sandal'ın bir takipçisi paylaşımın altına "O nasıl laf öyle Allah aşkına gel de yanlış anlama yani." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Yıllar sonra ilk kez heyecanlandım. Ne yakışırsınız ama siz bunu bir düşünün." yorumunu yaptı.

İDDİALAR YALANLANDI: Gelen yorumların ardından Simge, menajeri aracılığıyla yaptığı basın açıklamasıyla Mustafa Sandal ile beraber olduğu yönündeki iddialarının gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. 37 yaşındaki Simge'nin menajerinin yaptığı basın açıklamasında şu cümlelere yer verildi:

"Mustafa Sandal ile Simge arasında aşk yaşandığı iddiasıyla paylaşılan haber tamamen asılsız ve gerçek dışıdır. Bu yalan habere lütfen itibar etmeyiniz. Prim yapmak ve kendi çıkarlarını gütmek amacıyla yapılan hareketi sanatçımızın özel yaşamına saygısızlık olarak nitelendiriyoruz"

Sitene Ekle