BIST 10.895
DOLAR 32,20
EURO 34,97
ALTIN 2.507,73
HABER /  GÜNCEL

Şovmenden seks ve şantaj itirafı

Amerika, 'Late Night Show' isimli programının sunucusu ünlü şovmen David Letterman'ı konuşuyor.

Abone ol

Amerika’da CBS televizyonunda program yapan ünlü talk şovcu David Latterman, canlı yayında, ofisinde çalışan kadınlarla seks yaptığını ve bu yüzden şantaja uğradığını açıkladı.

Latterman’dan, canlı yayında izleyenlerini şaşırtan itiraflar geldi. Ünlü şovmen, bazı kadın çalışanlarıyla ilişkiye girdiğini, bunu öğrenen bir kişinin kendisine şantaj yaparak 2 milyon dolar istediğini anlattı.

Bu itiraflar stüdyodaki konukları şok ederken, 62 yaşında olan ve bir çocuğu bulunan Latterman, ofisinde çalışan çok sayıda genç kadınla ilişki kurduğunu ve bunu öğrenen bir tv çalışanı tarafından kendisine şantaj yapıldığını söyledi.

Latterman, şantaj sonrası 2 milyon dolarlık bir çek yazdığını ancak çekin karşılığının olmadığını açıklarken, kanalda prodüktör olarak çalışan şantajcının yakalandığı ve hakkında dava açıldığı belirtildi.

Olayın, kendisi için değil de ilişkiye girdiği kadınlar için büyük bir skandal olduğunu söyleyen Latterman'ın, kamuoyu tarafından affedildiği de ortaya çıktı. İlk anket sonuçlarına göre, bunun nedeni samimi bir şekilde kamera önünde yapılan itiraflar. (ntvmsnbc)