Uluslararası ilk sivil toplum kuruluşu

Uluslararası Sosyal Medya Derneği sosyal medya alanında bir ilki gerçekleştiriyor, ilk kez bu kadar popüler bir alanda resmi olarak bir kurum uluslararası bir misyonla kuruluyor.

4 dilde yayın

USMED'in resmi sayfası www.usmed.org.tr kısa süre içinde 4 dilde yayın yapmaya hazırlanıyor, İngilizce ,Arapça ve İspanyolca Twitter hesapları da aktif bir şekilde faaliyet göstermeye başladı.

Dünyanın birçok ülkesinde temsilcilik

Uluslararası Sosyal Medya Derneği, dünyanın birçok ülkesinde temsilciler oluşturmayı hedefliyor bu kapsamda ilk olarak, Azerbaycan, Mısır, İtalya, Kanada, Almanya, Rusya, İngiltere, Fransa gibi ülkelerde temsilciler belirleniyor.

Sosyal Medya Çalışanlarının haklarının korunması

Genel Sekreter Salih Çaktı Türkiye özelinden başlayarak tüm dünyada sosyal medya kazanımlarının artmasını, sosyal medya çalışanlarının teknik yönden desteklenmesi ve gelişiminin sağlanması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi, sosyal medyanın diğer işkollarıyla entegrasyonun başarılı bir şekilde planlanması ve USMED'i Türkiye'nin dünya çapında sembol sivil toplum kuruluşlarından biri haline getirmeyi hedeflediklerini ve sosyal medyaya emek veren, ilgi duyan, sosyal medya alanında çalışmalar yapmak isteyen kişi ve kuruluşları USMED'e davet ettiklerini belirtiyor.

USMED hakkında detaylı bilgi www.usmed.org.tr adresinden edinilebilir.

Dernek hakkında yorumlar ise twitter'da #usmed hashtag'ı altında paylaşılabiliyor.