BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,83
ALTIN 2.406,17
HABER /  GÜNCEL

Sosyal medyaya gülümseyin

Gülümsemenin insanlar üzerindeki etkisini değiştirebilirsiniz.Sosyal çevrenizi değiştirmek için ilk adım gülümsemenizi değiştirmekten geçiyor

Abone ol

insanların profillerde en çok dikkat ettikleri bölümlerin resimler olduğu biliniyor.Resimlerde en çok dikkat çeken bölümler olarak öne çıkıyor.Sosyal medyada insanlar öncelikli olarak gülümsemenizle ve çevrenize nasıl bir etki bıraktığınızla ilgileniyorlar.

sağlıklı bir ağız ve diş yapısı.Dişlerinizdeki sararmalar ve ağız içindeki yaralar ,kötü kokular sizin dış dünyaya olan özgüveniniz açısından oldukça önemlidir.Kendine güvenen bireylerin gülümsemesi ile dişlerinin sarı olduğunu düşünen insanların arasında ciddi sosyal farklılıklar vardır.Amerika da popüler olan ve hidrojen peroksit ile yöntem günümüzde diş beyazlatma yöntemi olarak öne çıkıyor.

Dünyaca ünlü yıldızların en çok dikkat ettikleri ve en çok önem verdikleri kısım gülümsemeleridir. Hiç görmediğimiz ve gülüşüyle bizleri büyüleyen yıldızları düşünebiliyor musunuz? Sizlerde onlar gibi gülüşünüzle bir çok kişiyi etkileyebilirsiniz.

spray formatında ürün ile sararan dişlerden hemen kurtulabilirsiniz.Güzel bir gülümseme için tek ihtiyacınız bembeyaz dişler ve dişlerinizin güzelliğinin size sağladığı güven duygusu.Diş beyazlatma işlemine tonlarca masraf yapmanıza gerek yok.Artık spray formatta diş beyazlatıcılar ile evinizde sararan dişlerinizden kurtulabilirsiniz.Amerika dan ithal memnuniyet garantili ürünü incelemek için tıklayın.

- Öfke ve kin duygusu bağışıklık sistemini zayıflatıyor. Neşeli ve bol kahkaha atan kişilerin ise bağışıklık sistemi daha kuvvetli.

- Güldüğümüzde yüzümüzde 15 kas birlikte çalışıyor.

- Gülmek erkek ve kadın arasında da farklılık gösteriyor. Erkekler daha kısa süreli gülerken kadınlar daha uzun kahkaha atıyor.

- Güldüğümüz zaman tümör ve virüslerle savaşan hücrelerimizin sayısı da artıyor.

- Özellikle ruhsal bazı hastalıkların tedavisinde gülme terapisi kullanılıyor. Hastalar üzerinde olumlu etkileri olduğu gözleniyor.

- Patch Adams isimli doktorun çalışmaları bu konuda örnek olarak gösteriliyor.

- Çocuklar günde yaklaşık 300 kez gülüyor, yetişkinler ise günde ortalama 17 kez gülüyor.

- Yanımızda biri olduğunda yapılan espri ya da komik bir olaya yalnız olduğumuzdan

- En çok yapılan şakalara gülüyoruz. Rakamsal olarak bu oranı yüzde 80 şeklinde ifade etmek mümkün.

  • kadınlar erkeklerden % 126 oranında daha fazla gülüyor.




Advertorial