BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Şort saldırganı haberi hemşireye sinir krizi geçirtti!

İstanbul'da şort giydiği için bindiği belediye otobüsünde saldırıya uğrayan 23 yaşındaki genç kadın, saldırganın serbest kaldığı haberiyle kriz geçirdi. Savcılık itiraz edince yeniden yakalandı.

Abone ol

İSTANBUL'da şort giydiği için bayram tatilinde saldırıya uğrayan 23 yaşındaki Ayşegül Terzi, saldırganın serbest bırakıldığı haberi üzerine sinir krizleri geçirdi. Saldırganı serbest bırakan savcılık ise yoğun tepkiler üzerine saatler sonra saldırgan hakkında yeniden yakalama kararı çıkardı. Saldırgan yeniden gözaltına alındı.

Belediye otobüsünün içinde ‘Şort giyenler ölmeli' diyerek bağırdıktan sonra otobüsün içerisinde bulunan demirlere tutunarak genç kadının yüzünü tekmeleyen Abdullah Çakıroğlu, Ayşegül Terzi'nin yaralanmasına neden oldu.

Tekmenin etkisiyle bayılan Terzi’nin anlatımına göre otobüs şoförü ve otobüstekiler de kendisine yardımcı olmadı. Otobüsün kendisini bir yerde indirdiğini söyleyen Terzi, kimsenin de ambulans çağırmadığını, bir şekilde babasının kendisini hastaneye götürdüğünü belirtti.

SERBEST KALDIĞI HABERİ BAYILTTI

Olayın şokunu hala yaşayan Terzi'ye bir darbe de savcılıktan geldi. Saldırga Abdullah Çakıroğlu'nun serbest kaldığı haberini bir röportaj sırasında öğrenen genç kadın, kameralar önünde sinir krizleri geçirdi.

SAVCILIK YENİDEN YAKALAMA KARARI ÇIKARTTI

Bu arada saldırgan 35 yaşındaki Abdullah Çakıroğlu için dün akşam saatlerinde tekrar yakalama kararı çıkartıldı. Maslak'ta otobüste bir kadına tekme atan ve yakalandıktan sonra serbest bırakılan Abdullah Çakıroğlu hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile "Halkı kin ve düşmanlığa teşvit etmek" suçlamasıyla ile tekrar yakalama kararı çıkartıldı.

Kararın kendilerine ulaşmasının ardından harekete geçen Gasp Büro Amirliği ekipleri, Abdullah Çakıroğlu'nu Çekmeköy'deki evinde yakalayarak gözaltına aldı.