BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,09
ALTIN 2.475,75
HABER /  DÜNYA

Solbakken: Mutlaka kazanmalıyız

Kopenhag’da teknik direktör Stale Solbakken ve futbolcu Tomas Delenay, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda kendi sahasında oynayacakları Galat...

Abone ol

Kopenhag’da teknik direktör Stale Solbakken ve futbolcu Tomas Delenay, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda kendi sahasında oynayacakları Galatasaray maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Kopenhag Teknik Direktörü Stale Solbakke, maçı kendi evlerinde oynayacakları için mutlaka kazanmak istediklerini ifade ederek, “Hazırlıklar yapıyoruz. İlk yarılarda diğer maçlarda olduğu gibi ister istemez performansları etkiliyor. Biz güzel bir maç çıkaracağız. Hiç bir takım için kolay bir şans ve imkanlar olmayacak. Ama dediğim gibi sizi yarın hayal kırıklığına uğratmamak için çalışacağız” dedi.
Basın mensuplarının ilk on bir ile ilgili sorusuna ise Solbakken, "Bir bakarsınız sırt üstü yatarım olmadı yüz üstü yatarım kadro yine değişebilir. Ama bir bakarsınız rüyamda bir oyuncum çok güzel bir gol atar bende onu kadroya alırım" cevabını verdi.
Kopenhag’ın başarılı oyuncusu Tomas Delenay ise sakin bir maç beklediklerini dile getirerek, “İlk maçta performansımız düşüktü. Ama şimdi kendi evimizde oynuyoruz ve buda bizim performansımızı tetikleyecek. Performansımızı da olumlu etkileyecektir. Son dönemde güzel maçlar çıkardık. Güzel sonuçlar aldık. Galatasaray’ı da ilk maça göre daha iyi tanıyoruz. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Şans da bizden yana olursa galibiyet neden olmasın" şeklinde konuştu.