BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.429,13
HABER /  DÜNYA

Söktükleri kapıyı kendilerine siper ettiler...

Okmeydanı’nda polisin göstericilere biber gazlı müdahalesi sırasında vatandaşlar da zor anlar yaşadı. Gazdan etkilenen bazı vatandaşların, b...

Abone ol

Okmeydanı’nda polisin göstericilere biber gazlı müdahalesi sırasında vatandaşlar da zor anlar yaşadı. Gazdan etkilenen bazı vatandaşların, bir düğün salonuna sığındıkları görüldü. Göstericiler ise söktükleri kapıyı kendilerine siper ederek polise taş ve molotof kokteyli attı.
Okmeydanı’nda izinsiz yürüyüş yapmak isteyen gruba polis müdahale etti. Polisin biber gazı kullandığı olaylar sırasında vatandaşlar da zor anlar yaşadı. Biber gazından etkilenen vatandaşlar çevredeki bir düğün salonuna sığındı. Bazı esnafın da dükkanlarının kepengini kapatarak kaçtığı görüldü. Biber gazından çok sayıda kadının da etkilendiği görüldü. Gazdan etkilenen bir vatandaş ise, komşularının yardımıyla hastaneye kaldırıldı.
Polisle göstericiler arasındaki kovalamaca ise saatler boyu devam etti. Göstericilerin söktükleri kapıyı kendilerine siper ettiği görüldü. Kapıyı siper ederek polise taş ve molotof kokteyli atan göstericiler zaman zaman havai fişek de kullandı. Toplumsal Müdahale Aracıyla ara sokaklara kadar giren polis, tazyikli su ve boyalı mermi ile göstericileri dağıttı. Polis ile göstericilerin ara sokaklardaki kovalamacası devam ediyor.
(İHA)