BIST 9.979
DOLAR 32,40
EURO 34,80
ALTIN 2.435,40
HABER /  DÜNYA

Sokak ortasında öldüresiye dayak kamerada

Beylikdüzü’nde tartıştıkları genci araba ile takip eden saldırganlar, sokak ortasında terör estirdi. Kaçmaya çalışırken kaza yapan genci oto...

Abone ol

Beylikdüzü’nde tartıştıkları genci araba ile takip eden saldırganlar, sokak ortasında terör estirdi. Kaçmaya çalışırken kaza yapan genci otomobilinden indiren saldırganlar, arabanın camlarını kırdı. Sokak ortasında öldüresiye dövülen genç, polis tarafından güçlükle kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre olay, Beylikdüzü Marmara Mahallesi 6. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre kız arkadaşları yüzünden tartışan iki grup genç, kavgaya tutuştu. Kavganın büyümesi üzerine bir genç, arabasına atlayarak olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Bu sırada diğer gruptaki gençler de başka bir arabayla peşine takıldı. Kendisini takip eden arabadan kaçmaya çalışan genç, hızını alamayarak sokak içerisinde bulunan ağaca çarptı. Kazanın şokunu atlatmaya çalışan genç, bu sırada peşindeki grubun saldırısına uğradı. Yaşanan dehşet anların İHA kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Görüntülerde kaza yapan aracın camlarına sopalarla vuran gençler, sürücüyü aşağıya indirmeye çalışıyor. Bir türlü sürücüyü indirmeyi başaramayan saldırganlar yerden aldıklar büyük taşları arabanın camına vuruyor. Bu sırada olay yerine gelen bir kız ise saldırganlar tarafından uzaklaştırılıyor. Dakikalar sonra şoförün kapısını açan saldırganlar sürücüyü aşağı indiriyor ve öldüresiye dövmeye başlıyor. Bir saldırgan elindeki sopa ile sürücünün kafasına vururken, bir diğeri ise yumruk ve tekme atmaya çalışıyor. Olay yerine gelen polis ekipleri, dayak yiyen genci saldırganların elinden güçlükle kurtarıyor.
(İHA)