BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.442,84
HABER /  MAGAZİN

ŞOK! Justin Bieber ile Selena Gomez ayrıldı mı?

Ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın Miami'de bulunan teknesinde Selena Gomez'in olmayışı kafaları karıştırdı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Geçtiğimiz gece Miami'de bulunan kayıt stüdyosonun önünde şarkıcı sevgilisi Selena Gomez ile görüntülenen ünlü şarkıcı Justin Bieber bugun instagram hesabından yayınladığı fotoğraflar ile kafa karıştırdı.

Dün gece Miami'de sarhoş bir şekilde sevgilisi Justin Bieber'ın kayıt stüdyosu önünde görüntülenen ünlü şarkıcı Selena Gomez'in bugun görünürde olmaması dikkatlerden kaçmadı. Dün gece geç saatlerde sevgilisi Selena Gomez'in sarhoş bir şekilde Miami'deki stüdyosuna gelmesine sinirlenen ünlü şarkıcı Justin Bieber, bugun paylaştığı instagram fotoğrafları ile kafa karıştırdı.

1.20140410164301.jpg 

Yeni çıkaracağı rap albümü için gece gündüz Miami'deki stüdyosunda yatan ünlü şarkıcı Justin Bieber bugun rahatlamak ve biraz gezinmek için Miami limanında bulunan teknesinde görüntülendi. Ünlü şarkıcı kişisel instagram hesabından yayınladığı fotoğrafta üstsüz bir şekilde teknenin güvertesinde otururken şarkıcı sevgilisi Selena Gomez'in yanında olmayışı dikkatlerden kaçmadı.

2.20140410164448.jpg

Ünlü şarkıcının yalnız başına çektirdiği fotoğraflarda Selena Gomez'in olmaması magazin basını tarafından yeni iddiaları gündeme getirdi. Dün gece alkollü şekilde kendisini ziyarete gelen Selena Gomez ile sabahın geç saatlerine kadar stüdyoda bulunan ünlü şarkıcının tekne boyunca yalnız olması akıllara ayrılık dedikodularını getirdi. Amerikalı bir magazin dergisinin iddiasına göre sarhoş bir şekilde kendisini ziyarete gelen Selena Gomez'e arkadaşları gittikten sonra bayağı öfkelenen Justin Bieber'ın ünlü güzeli stüdyodan kovduğu ve bir dargın bir barışık olan çiftin yeniden ayrıldığı iddia edildi.

Ünlü çiftin konu hakkında nasıl bir açıklamaya yapacağı merak konusu iken iddia edilen haberin doğru çıkması durumunda yeni bir skandal daha magazin basınında yer alacağa benziyor.