BIST 10.725
DOLAR 32,25
EURO 34,96
ALTIN 2.426,77
HABER /  GÜNCEL

Şoförden çocuklara taciz!

Utanç verici bir olay daha. Bir minibüs şoförünün küçük çocuklara tecavüz ettiği iddiaları. işte ayrıntılar.

Abone ol

İzmit'te minibüs şoförlüğü yapan bir şahıs, çocuklara tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Bekirpaşa Beldesi'nde devriye görevi yapan polis ekipleri, B.Y. isimli 13 yaşlarındaki bir çocuğun yüzündeki yara izlerinden şüphelenerek çocuğu durdurdu. Küçük çocuğun dayak yediğini ve aynı zamanda fiili livataya uğradığını iddia etmesi üzerine ekipler, küçük çocuğu döven diğer çocukları buldu.

Çocuklardan alınan bilgiler doğrultusunda minibüs şoförlüğü yapan H.Y. (34) isimli şahıs gözaltına alındı. Çocuklar H.Y.'nin kendilerine para vererek Bekirpaşa Yenişehir Mahallesi'nde bir inşaata götürdüğünü, burada kendilerine fiili livatada bulunduğunu iddia ederken, H.Y.'nin küçük bir kıza defalarca tecavüz ettiği de öne sürüldü.

Şüpheli H.Y.'nin 5 YTL verdiği erkek çocuklarına cinsel tacizde bulunduğu ve bu konuyu kendi aralarında konuşan çocukların ise darp edildiği ileri sürüldü.

Arkadaşları tarafından para verilerek kandırılan 12 yaşlarında M.E. isimli küçük bir kız ise götürüldüğü inşaatta tecavüze uğramaktan son anda kurtulurken, gördüklerini savcıya anlattı.

H.Y.'ye ait olduğu iddia edilen inşaattın bir köşesinde küçük bir halı ve plastik toplar bulunurken, Kocaeli Adliyesi'nde yaşadıklarını anlatan çocukları aileleri ve avukatlar teselli etmeye çalıştı. Şüpheli H.Y. "fiili livata, yaşı küçük kız çocuğunun ırzına geçmek, çocuklara cinsel taciz" suçlamasıyla çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak İzmit Cezaevi'ne gönderildi.

Şahsın bu şekilde pek çok çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ve tecavüz etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.