BIST 10.741
DOLAR 32,21
EURO 35,05
ALTIN 2.528,46
HABER /  DÜNYA

Sneijder: Savaşacağız ve üst tura çıkacağız

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea’yi yenip bir üst tura çıkacaklarını söyledi.<br/>Odeabank’ın ...

Abone ol

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea’yi yenip bir üst tura çıkacaklarını söyledi.
Odeabank’ın Etiler Şubesi’nde düzenlenen yılbaşı eğlence gecesine katılan Galatasaray’ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Ligin uzun bir maraton olduğunu hatırlatan Sneijder, "İyi bir ilk yarı oldu. Şuan için endişelenecek bir durum yok. Kupada da son maçımızı kazandık. Böyle devam etmek istiyoruz. Ligde önümüzde iki maçımız daha var. Onları da kazanıp yarıyı iyi bir pozisyonda kapatmak istiyoruz” dedi.

"İKİNCİ SEZON ÇOK KOLAY OLMAYACAK”
Lig’de lider Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkını değerlendiren Sneijder, "İkinci sezon çok kolay olmayacak. Ama biz bunu başaracağımıza inanıyoruz. Takımım için her şeyi yapacağım" diye konuştu.

"SAVAŞACAĞIZ VE BİR ÜST TURA ÇIKACAĞIZ”
Basın mensuplarının Şampiyonlar Lig’indeki şansları ile ilgili soruya ise Hollandalı futbolcu Sneijder, UEFA Şampiyonlar Lig’inde artık son 16’ya kaldıklarını ve savaşarak bir üst tura çıkmak istediklerini vurgulayarak, "Her zaman zorlu rakiplerle eşleşiyoruz. Sonuçta artık Şampiyonlar Ligi’nde son 16 takım kaldı. Biz her zaman büyük takımlarla eşleşmeyi seviyoruz. Tabi ki zor bir maç olacak. Fakat şunu söyleyebilirim; Biz inanıyoruz ki bir üst tura çıkacağız. Çünkü başka bir şansımız yok. Biz iyi bir takımız. Savaşacağız ve bir üst tura çıkacağız" ifade etti.

“GALATASARAY’DA MUTLUYUM”
Transfer sezonunda takımdan ayrılacağına yönelik çıkan haberlerden rahatsız olduğunu belirten Sneijder, "Galatasaray’da mutluyum. Bu yüzden burada kalmayı düşünüyorum. Transfer sezonu açıldığında her zaman bu söylentiler çıkıyor. Transfer sezonu kapandığı zaman daha mutlu oluyorum" dedi.

"BÜTÜN TEKNİK ADAMLAR FARKLIDIRLAR"
Basın mensuplarının Mancini ve Terim’in farkının sorulması üzerine Sneijder, "Her ikisi de farklı adamlar. Çünkü bütün teknik adamlar farklıdırlar. Bu yüzden taktik ve teknik aralarında farklılıklar var. Biz şu anda sert ve iyi antrenmanlar yapıyoruz. İyi oyun için buna da ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

"ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR”
İtalyan Teknik Adam Roberto Mancini’nin takımın başına yeni geçtiğini ve zamana ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Sneijder, "Mancini geleli henüz 2 ay oldu. Bizim zamana ihtiyacımız var. Lig arasından sonra puanları toplayacağız" dedi.

“DROGBA BİR EFSANE”
Drogba’nın bir efsane olduğunu belirten Sneijder, "Takım için çok önemli bir isim. O maçta olmadığı zaman herkes özellikle de genç oyuncular kendisine ihtiyaç duyuyor. Bu yüzden Galatasaray için çok önemli bir isim” diye konuştu.

“LİDERE DEĞİL, İYİ BİR TAKIM OLMAYA İHTİYACIMIZ VAR”
Sneijder, takımın bir lidere ihtiyacı olmadığını belirterek, "Bana göre takımın bir lidere ihtiyacı yok. Biz takım olarak birlikte iyi oynuyoruz. Bu yüzden liderin kim olduğunu söyleyemem. Lidere değil, iyi bir takım olmaya ihtiyacımız var"dedi.