BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,76
ALTIN 2.398,07
HABER /  SPOR

Skibbe hazır değiliz dedi

Michael Skibbe, ''Eksik oyuncularımız takıma katılınca tamamıyla hazır olacağız'' dedi.

Abone ol

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Almanya'da sürdüren Galatasaray, ilk hazırlık maçında Almanya Birinci Ligi'ne (Bundesliga) bu sezon yükselen TSG 1899 Hoffenheim'a 2-1 yenilirken, teknik direktör Michael Skibbe, ''Eksik oyuncularımız takıma katılınca tamamıyla hazır olacağız'' dedi.

Michael Skibbe, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakipleri Rumen Steau Bükreş'in çok önemli bir rakip olduğunu belirterek, ''Ancak rakibe göre daha şanslı olduğumuz söylenebilir. Biz lige katılmaya daha yakınız. Şu anda eksik oyuncularımız Servet, Kewell, Arda ve Emre de takıma katılınca tamamıyla hazır olacağız'' diye konuştu.

Skibbe, ayrıca Alman televizyonuna verdiği demeçte de Türkiye ve Türk halkının çok samimi ve konuksever olduğunu ve Galatasaray'da çalışmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de tek hedeflerinin Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılmak olduğunu bildirdi. Sezgin, her rakibi ciddiye almaları gerektiğini belirterek, ''Galatasaray açısından hazırlıkların iyi geçmesi gerekir. Daha 1-2 transferimiz kaldı. Biz, ön eleme turu maçlarına iyi hazırlanmalıyız.Tüm hedef öncelikle Avrupa Şampiyonlar Ligi'' dedi.

Maçı, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile Adnan Sezgin birlikte izlediler.