BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Skibbe Eskişehirspor'a hedef çizdi

Bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran Alman çalıştırıcı Michael Skibbe yeni takımı Eskişehirspor'un hedefini anlattı.

Abone ol

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, hedeflerinin Süper Lig'de daha üst sıralarda yer edinmek olduğunu söyledi.

Skibbe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın bulunduğu konumdan daha ileriye gitmesi için çalıştıklarını belirterek, bu ileri adımı da ligdeki puan durumu ve oyuncuların performansıyla değerlendirdiklerini vurguladı.

İyi ve mücadeleci futbol oynamak istediklerini ifade eden Skibbe, ''Rakip takımlarla iyi rekabet içine girmek istiyoruz. Hedefimiz Süper Lig'de daha üst sıralarda yer edinmek'' dedi.

Şike olaylarını da değerlendiren Sikibbe, ''Bu olay sadece Türkiye'yi ilgilendiren ve burada yaşanan bir şey değil. Geçmişte Almanya, İtalya'da da yaşandı. Şike sadece Avrupa ve Türkiye'de değil bütün dünya futbolunda yaşanabiliyor'' diye konuştu.

Skibbe, Afrika'da yaşanan açlıkla ilgili soruyu da ''Tabi bu tip şeylerle bu zamanda halen uğraşmamız çok üzücü. İnsanların orada açlık çekmesi üzücü. Herkesin maddi ve manevi yardımda bulunmasını isterim. Ben gerekeni zamanında yaptım ve yapmaya devam ediyorum'' diye yanıtladı.