BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Siyasetçinin korktuğu başına geldi!

Yaşanan 'kaset' skandallarının arından dedektiflik bürolarına koşan siyasiler evlerinde arama yapılmasını istedi ve korktukları başına geldi!

Abone ol

CHP ve MHP'deki kaset skandalarının ardından Ankara'da faaliyet gösteren dedektiflik büroları seyasetçiler ve bürokratların akınına uğradı. Korkulan oldu ve evlerinde arama yapılan biri siyasetçi, diğeri üst düzey bir bürokratın lük semtteki evinde gizli kamera bulundu.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre: Son zamanlarda yaşanan kaset skandalı birçok siyasetçi ve üst düzey bürokratı tedirgin etti. Rahatsız olan ve dedektiflik bürosuna "Evimizi arayın" başvurularını yapan ve kilmiklerini gizli tutan ise siyasi veya bürokratların eşleri.

Yapılan müracaatlar üzerine Ankara'da hizmet veren dedektifler, gittikleri evleri adeta didik didik aradı. Arama sonunda korkulan oldu ve biri siyasetçi, diğeri üst düzey bir bürokrata ait olduğu ve ara sıra kullandıkları belirtilen Ankara'nın lüks semtlerindeki iki evde cihaz bulundu. Kimlikleri açıklanmayan siyasiler apar topar evlerini boşalttı.

MHP ve AK Parti'nin ABD ve İsrail menşeili güvenlik firmalarına arama yaptığı ve kontrolleri sıklaştırdıkları öğrenildi.

CİHAZLAR TV VE ALARM SİSTEMİNDE ÇIKTI

Evlerin birinde yapılan aramada, televizyonun içinde görüntü kayıt cihazı bulundu. "Toz" incelemesinden, kameranın uzun zamandır buralarda olduğu belirlendi. Arama yapılan ikinci evde ise kayıt cihazının alarm sisteminin içinde olduğu tespit edildi.

Alarm cihazında normalde 6 sistem bulunurken, 7'inci sistem dahil edilerek kameranın monte edildiği görüldü. Ev sahiplerinin yasal süreci başlatıp başlatmadığı ise bilinmiyor.